Altium Eksports uz Xilinx ISE

J

Johnson

Guest
Vai ir iespējams darīt kādu daļu no dizaina un kodēšanas Altium un pēc tam eksportēt un apdares dizaina ISE?Jūs zināt, ka ISE vairāk kontrolēt par dizainu!

Altium Designer tiešām nepieciešams izmantot pārdevēja instrumenti.Xilinx ISE ir integrēts AD, kad jūs darāt savu projektu.AD6.8 atbalsta ISE versija 9.2i.Ieskatieties šajā mājas lapā: http://www.altium.com/community/technicalresources/VendorTools/

Es zinu, ka šis divu instrumenti ir integrēti veidot FPGA projektu.Man vajag eksportēt dizainu no AD uz ISE un pievienot citu sastāvdaļu, vai izmantot to kā daļu no citiem projektiem.Piemēram, es vēlos izmantot AD procesora kodoliem manā projektā.

Es nekad neesmu mēģinājis to, ko vēlaties darīt, tāpēc es nezinu, vai tas ir iespējams.Es redzētu, vai es varētu atrast jebkādu informāciju no citiem, kuri vairāk FPGA darbu nekā es darīt.

Cik labi vien varu atrast, jums ir palaist FPGA projektu no AD6 vismaz ciktāl tas vietu un maršrutu.Tai ir radīt UCF failu nodot ISE kā back end process.Jūs varētu izmantot šo UCF failu tieši ISE projektā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back