ALTIUM Dizaineris: Izveidot PDF, kas parāda sastāvdaļu novietojums?

J

JohnG300c

Guest
Sveiki, es esmu, kam daži dēļi samontēti un PCB nams vēlas, lai pārliecinātos, ka pacelt un nolikt fails ir pareizs. Viņi prasa, PDF, kas parāda visas detaļas atrašanās vietu uz kuģa. Es neesmu atradis šādu iespēju ALTIUM Designer. Var kāds iedodiet man mājienu? Paldies, / John.

Ko viņi meklē, sauc montāžas rasējumu. Jūs varat drukāt vienu no OutJob faila, vai no File>> asamblejas Outputs>> asamblejas Zīmējumi.

Paldies house Cat. Problēma ir tā, ka attiecīgās sastāvdaļas ir apmēram 100 atsaiste kondensatori ar manu FPGA. Šiem nav nekāda sietspiede kontūru, vienkārši spilventiņi. Sakarā ar nelielu nospiedumu tie arī nav nekādu designators (C1, C2 utt.) Ideja ir, ka kopš es esmu, izmantojot trīs veidu atsaiste kondensatori ar dažādām pēdas daļām tikai fit pareizajā vietā. Man bija pieņēmums, ka pacelt un nolikt fails būtu pietiekami, lai vietu atsaistīšanu kondensatori. Kā tas parasti ir jārīkojas?

Jums ir taisnība, ka izvietojums ir parasti notiek ar pick un vieta failu. Ja izmantojat vairākas atšķirīgas vērtības apvedceļš cepures ar dažādām pēdas, varbūt viss, kas nepieciešams, ir closeup attēlu apakšā valdes saskaņā ar FPGA, kas parāda kondensators pēdas. Jūs varat darīt, ka PCB Editor flipping kuģa, tuvinātu ērtu izmēru un pēc tam izvēlieties "Print Screen reģions" no komandu Drukāt izvēlnē.

hi housecat, esmu jauns uz @ ltium. Es sāku maršrutēšanas mana kuģa. Es gribu darīt dažas sadaļas manually.so, es tomēr ceturtdaļu no mana kuģa manuāli. Tagad es vēlos izmantot autorouting iespēju. vienlaikus darot rokasgrāmatu maršrutēšanu, i sadalīta jauda plakne un zemes plaknē. problēma ir instruments, izpaužas hanged uz augšu, kad es izmantot autorouting par šo daļēji izdarīts kuģa. Es vēlos rokasgrāmatu savienots daļu valde ir netraucēti, (jo anyway), un rīks ir jādara autorouting atlikušos kuģa. varētu lūdzu man palīdzēt šajā darbā. coz i jau ir iztērēti daudz laika par šo, bet nevarēja atrast kādu pavedienu. Attiecībā SKR

Paldies House kaķis. I beidzās izvēloties dažādiem elementiem veidi PCB editor, veicot ekrāna šāvienu un pasta JPGs. Tas, šķiet, ir acīmredzamākais veids, kā noteikt nemarķēta komponentiem. Paldies par jūsu palīdzību.

[Quote = ssankurathri] hi housecat, esmu jauns uz @ ltium. Es sāku maršrutēšanas mana kuģa. Es gribu darīt dažas sadaļas manually.so, es tomēr ceturtdaļu no mana kuģa manuāli. Tagad es vēlos izmantot autorouting iespēju. vienlaikus darot rokasgrāmatu maršrutēšanu, i sadalīta jauda plakne un zemes plaknē. problēma ir instruments, izpaužas hanged uz augšu, kad es izmantot autorouting par šo daļēji izdarīts kuģa. Es vēlos rokasgrāmatu savienots daļu valde ir netraucēti, (jo anyway), un rīks ir jādara autorouting atlikušos kuģa. varētu lūdzu man palīdzēt šajā darbā. coz i jau ir iztērēti daudz laika par šo, bet nevarēja atrast kādu pavedienu. uz SKR [/quote] - Kāda versija ALTIUM Designer jūs lietojat? - Ko tu domā tas izpaužas "pakārti up"? - Cik liela ir jūsu kuģa (fizisko izmēru un tīklu skaits)?

hi housecat, esmu izmantojot ALTIUM version 6. valdes izmēri ir apmēram 3x4 collas. tīkli ir ap 90. Es ceru, ka u got manu jautājumu. i did viena ceturtā daļa no kuģa manuāli. Tagad es gribu darīt pārējo kuģa auto-virza. kā to izdarīt? Ar auto maršrutu, es pārbauda iespēju pie slūžām maršrutos. Kad es saku "uzkaras uz augšu", es domāju tā uzņemas laiks minūtēs, lai sāktu maršrutu. Attiecībā SKR

Tas ir diezgan mazs kuģa. Tai būtu ceļš diezgan ātri. Ja tas ir nepieciešams ilgs laiks, lai sāktu, tas varētu norādīt, ka esat iestatījis jūsu dizainparaugu noteikumus ar šādiem robežvērtībām, kas autorouter ir grūtības atrast ceļu. Otra lieta, kas var izraisīt autorouter, lai izgāztos, ka trūkst "keepout" kontūru ap ārējās malas jūsu kuģa. Autorouter vajadzībām, lai pastāstītu to, ko ierobežojumi ir par routable jomā. Pirmā lieta, jums vajadzētu darīt, ir atslēga jūsu preroutes kā jums ir izdarīts. Varat arī aizsargāt jūsu preroutes, liekot novirzīts tīkli neto klasē, un tad rakstot maršrutēšanas slāņa dizaina noteikums, kas piešķir, ka neto klases nekādu maršrutēšanas slāņiem. Ja jums ir keepout kontūru, esat iestatījis dizainparaugu noteikumus ar saprātīgu klīrensu un maršrutēšanas slāņa noteikumiem, un maršrutēšanas stratēģija ir pamatota, jums vajadzētu tikai sākt autorouter un atstāt to tikai uz laiku, lai redzētu, kas notiek.

Hi JohnG300c, Lai parādītu apzīmējumu pdf, izmantojiet Smart PDF zem izvēlnes Fails noklikšķiniet uz pogas Tālāk, līdz jūs saņemsiet "Papildu grāmatzīmi uzstādījumi". Noklikšķiniet uz "Izveidot tīkli informācija" rūtiņu. Tas radīs grāmatzīmi detaļas designators un tīklus. Atveriet izveidota pdf, par "grāmatzīmes" panelis, paplašināt visu pozīcijas un tur jūs atradīsiet designators un neto titulus. Par izvēloties apzīmējumu nosaukumu pdf, kur jāaizpilda panna ar izvēlēto sastāvdaļu. Hope this helps Nishal

R u runā "viedās"? Smart PDF ar ALTIUM experince to, ko redzēt videoklipu pievienoto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back