alternatīvas metodes, kā izveidot savu enerģijas mērītāju

V

visva

Guest
Es esmu darba izveidot savu enerģijas mērītāju. Man ir meklēt ADE775x, ADE776x sērija. bet tas ir, kam dažas grūtības, lai to paveiktu (transformatoru, šunta rezistoru .. utt). lai kāds man palīdzēt. Vai pastāv alternatīvi metodes (IC circuts .. utt) mērīšanas enerģiju viena fāze. Šeit es gribu parādīt šo skaitītājs vērtību LCD izmantojot mikro kontrolieris (89S52).

Lai iegūtu precīzu skaitli sava elektroenerģijas patēriņa jums nepieciešams, lai saņemtu pašreizējo un sprieguma, reizinot tos, reizinot tos ar leņķi starp tiem ti VA Cos phi kosinuss. Ja jūs uzskatāt, ka strāvas patēriņš ir saistīts galvenokārt ar pretestības slodzēm (Elektriskās plītis, elektriskā apkure, elektriskie dušas), tad cos Phi termiņš var tikt atstāta novārtā. Tomēr, ja jums nav šīs milzīgās elektroenerģijas lietotājiem un ir daudz transformatoru orientētu posteņiem, tad jūs iegūsiet skaitlis lielāks, tad patiesā vērtība. Tāpat, ja jūsu elektrotīkla spriegums ir konstants, jums nav izskatīt šo terminu, tomēr vairumā valstu tīkla spriegums ir tur, lai tikai + - 10%. Tātad jēlnaftas pasākums būtu izmērīt pašreizējo tad displejs (reizes elektrotīkla spriegums) kā kW ti par nominālo 230V strāvas piegādi, ja piedāvājums pašreizējais bija 8.2A, tad displejs varētu lasīt (8,2 X 230/1000) = 1.88 KW. Vaļsirdīgs

Es zinu, kā aprēķināt enerģiju. bet man ir nepieciešams zināt, kādi ir ķēdēm vai IC (sastāvdaļas), lai aprēķinātu enerģijas.

Jūs varat atrast daudz ko google meklēšanu. Es došu šo vienu no maniem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back