Altera / Xlinx FPGA Beginer

B

boseji

Guest
Sveiki, es vēlos sākt savu attīstību ar FPGA s un CPLD 's. Man ir zināšanas par pamatus Digital Circuit dizains, bet es nāku no galvenokārt analogo un jaudas fona. Lūdzu palīdziet man, lai sāktu savu jauno pūlēties ar FPGAs un CPLDs. Es stājos zināt no šī foruma ziņojumus, kuri CPLD ir samazināts par FPGA versiju vai mazākā funkcionalitāti vienu. Tad tādā gadījumā es varu arī sākt ar to. Lūdzu ieteikt man, kā es varu arī saņemt mikroshēmas, lai manu aparatūru. Es palieku Bangalore, Karnataka, Indija. Gaida ar paredzēšanu, Warm Regards, Boseji

Jums var būt nepieciešams FPGA Dev Board. Dažas labas plates piemēram: Xilinx Spartan3 un Spartan 3E padome.

Ja Jums ir reālas izmantošanas, ja jūs vēlaties izmantot CPLD vai FPGA, jums vajadzētu izvēlēties ierīci, kas atbilst pieteikuma prasības. Jūs varat vai nu sākt izstrādāt mērķa aparatūras kā attiecībā uz jebkuru citu daļu, dizains pārbaudes ķēde, kas ietver FPGA, daži galvenie perifēriskās un elektroenerģijas piegādi (kas bija mans veids, kā mācīšanās FPGA), vai izmantot attīstības komplekta ierīci.

Sveiki, Paldies par jūsu ierosinājumiem. Es nevaru atrast kādu no attīstības dēļi šeit Indijā. Tātad, iespējams, es būtu nepieciešams veikt vienu. Es apzinos, signāla integritāti un PCB EMI saistītiem jautājumiem. Tāpēc es ceru, ka es būtu spējīgs izstrādes dēļiem. Bet laiks, kas vajadzīgs, ja pārāk daudz un tā ir pārāk dārga, jo es dont zina, kur iegūt mikroshēmām no. Tomēr esmu atradis komplektu Spartan 3E slēgtās ir saite: http://emblitz.com/vlsi-starter-kit.html Lūdzu, dariet man zināmu, ja es varu iet uz priekšu un nopirkt šo komplektu manu attīstību. Warm Regards, Boseji

Sveiki, Paldies par jūsu palīdzību echo47. Es atklāju kontaktu CGcorel lai iegūtu valdēs manā mājas valūtā INR. Es post kontaktu vienreiz es varu iegūt vairāk informācijas. Warm Regards, Boseji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back