Altera DDR2 kontrolieris Core

P

param

Guest
Hi All, Es esmu, izmantojot DDR2 pamata, kas radīts MegaWizard funkciju Altera Quartus II. Lūdzu, palīdziet un ļaujiet man zināt, ja kāds kādu ir iepriekšēja pieredze, izmantojot to. Man vajag dažas atbalsta simulējot to. Paldies

mēs to gan ar modelēšanu un šajā padomē. megawizard ir viena testbench. vienkārši palaist, jo tā teica.

Čau Man ir jāievēro dokumentu, kas iegūti no galvenā vedni. Bet es nevarēju iegūt rezultātu lasīšanas operācija [lasīt datus ir Z - valsts]. Man ir instantiated mikronu atmiņas modeli radīto testbench. Vai jūs, lūdzu, guide mani imitēt, un lietas, kas rūpēsies par simulācijas, kā arī padomes līmenī. Kas atmiņā modeli esat lietojis par DDR2?

hi, es nedomāju, ka ir īpaša lieta. Es arī izmantot mikronu modeli gan mūsu kuģa ir dažādas. Jums vajadzētu noteikt valdes saistīto laiku, kad jums izveidot IP (Es arī uzgriezt tos padomes tests). Lieta, ko es, lai gan ir tas, ka pulkstenis uzstādījums ir pats ar savu IP iestatījumu. lasīt latentuma atbilst IP arī. Micron modelis ir dažas dažādus parametrus atšķirīgu modeļa vienā failā. Jūs varat mēģināt to. un, ja vēlaties, varat man atsūtīja šo projektu. Attiecībā,

Hi, paldies par atbildi. Tagad, es varētu modelēt galveno pareizi, man bija instantiate atmiņas modeli divreiz manu pieteikumu, ar kuriem atrisināja simulācijas isuue. Lūdzu, jūs varat guide man, kā kontrolēt tā ātrumu lasīt / rakstīt. Man ir jānosaka atmiņas pulksteni, vienlaikus radot kodols. Bet man rakstīt lēnāk un lasīt ātrāk. Kā es varēju sasniegt dažādus rakstīt un lasīt ātrums, izmantojot kodols. Es didnot atrast serdeņu dokumentu attiecībā uz ātruma iestatījumi lasīt un rakstīt operācijas. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back