allegro un orcad salīdzināt?

7

7rots51

Guest
Sveiki
Lūdzu, salīdziniet allegro un orcad sch, PCB dizains, kas ir vairāk funkciju, kura no tām ir vieglāk strādāt ar to. (Un ir lietotājam draudzīgs)
un nākotnē, kura no tām ir vairāk improvments un strādā ar sppectra ir vienkārši.Sveicieni

Niewielkie firmy są zwykle zbyt małe, by móc wdrożyć zaawansowane rozwiązania ochrony infrastruktury informatycznej. Aby uniknąć zastoju czy strat pieniężnych w przypadku potencjalnej awarii, warto pamiętać o kilku zasadach bezpieczeństwa, które nie są skomplikowane oraz nie wymagają znacznych nakładów finansowych.

Read more...

OrCAD ir divi instrumenti

Capture ==> shematisks dizains
Layout ==> PCB izkārtojums

tā kā Allegro ir tikai PCB izkārtojums

Allegro ir dārgi, ir vairāk funkciju, izkārtojums ir otrādi.

Orcad izkārtojums ir labs instruments, lai PCB iesācējs, Allegro ir augstākās klases PCB rīks.

Čau,

Es piekrītu citiem amatiem.Cadences ir divi dizains plūsmas:
1."Low Level": Orcad izkārtojums Capture, Specctra
2."High End": Allegro, ConceptHDL (shematisks ierakstā PHB un ABL), Specctra

Pašlaik es esmu, izmantojot Orcad Tools.Es centos, lai uzzinātu "high end" plūsmu, bet tas nav tik vienkārši.Kas jauns noplūdi PSD (es domāju, ka tas ir 15,2), ir labs pamācību par allegro un conceptHDL iekļautas.Lai to izmēģinātu.

Sveicieni,
hqqh

Vai ņemiet vērā, ka OrCAD Capture var izvadīt netlists in Allegro formātā.Cadence pārdod versiju, kas sastāv no (OrCAD) Capture Allegro izkārtojums.

ConceptHDL un ORCAD Capture ir divas dzimtās sch līdzeklis allegro, butyou ir jāpievērš lielāka uzmanība, izmantot Capture ar
Allegro, tas nav "native", kā conceptHDL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back