Allegro mācīšanās līkne - kas ir visvairāk sāpīga?

G

gigahercu

Guest
Hello,

Esmu dzirdējis no daudziem cilvēkiem, ka mācīšanās Allegro ir ļoti grūti.Nevis paļaujoties uz lietotiem informācijas, es domāju, ka man uzdot šo lietotāju Allegro.

Tas bija sāpīgi un ilgstošs process, lai uzzinātu šo programmu?Cik ilgi tas tevi ir comfy pietiekami, lai apstrādātu 8 slāni PCB ar 1000 sastāvdaļas?

Paldies

Man ir draugs mācību Allegro, viņš sasniedz stāvokli tu saki divos gados.Prejudiciālu nolēmumu tikai, jūs varat ātrāk..

Mācīšanās līkne Allegro tiks saīsināts / pagarināti, pamatojoties uz sekojošo:

1.Vai jums ir praktiskā pieredze, izmantojot citu izkārtojumu līdzekļus?Ja tā to nedrīkst būt grūti uzņemt Allegro.Jūs pat varētu setup jūsu. Env failu imitēt īsceļus un keystrokes no pazīstams instruments.

2.Ja nē, jums vajadzētu darīt konsultācijas un uzdot daudz jautājumu no cilvēkiem, kuri zina rīks.

Man bija projektēšana dēļi apmēram 5 gadus, izmantojot citus instrumentus, pirms lietojat Allegro.Mācību cruve man bija apmēram 1 mēnesis, lai saņemtu kuģa visa procesa laikā ar uzticību.I izmantoti konsultācijas.

Eda

Hi GHz,
Jums paradis ir daudz grūtības mācību Allegro.
Vienīgā problēma, es domāju, jums varētu būt, ir mācīšanās Constraint Manager.
Pārējais ir tikai jautājums, kā iegūt familirisation uz izmantoto commnads un rīku VIDE.
un tas līdz pat jums, ka, kā jau jūs mācīties komandas.

Sveiki visiem,
Ja jūs zināt, PCB dizains plūsma, nekā jūs varat mācīties ātri.Tas prasīs lasījumā rokasgrāmatas.

Grūti daļa ir Constraint Manager un Allegro-SI

Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back