Akumulatora enerģijas piegādes DC-DC, kas?

N

nachus001

Guest
Hi visiem: Es esmu projektēšana akumulatora barošanu Pow piegādi moduli esošajām iekārtām. Mana jau ir paredzēti kuģa vajadzībām 3.3V un 5V, ko es parasti saņemt no elektrotīkla savienots transformators, un tiek nodrošināta, izmantojot 5v un 3.3V LDO's. Bet tagad man ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu NiMh bateriju komplektu (4 AA elementiem sērijā), lai kuģa autonomi. Es jāpēta neskaitāmas DC-DC pārveidotāju tirgū, bet problēma ir tā, ka lielākā daļa no tiem tiešām ir minimālais VCC ar 3V (buks vai palielināt režīmā) Ir daži daļēji daļas, piemēram, MC33463 ar minimālo VCC 0,9 V, bet es nezinu, cik daudz standarts, kas tām. (Tie tiek pārdoti spolēs 3K gb un man ir nepieciešams pāris 100's) No otras puses, es esmu atradis universāla LM1578 ir 2V min VCC, un es domāju, ja man palaist to bootstraped šo vērtību varētu iet mazāka. Tagad man lūdzu, kas IC jūs izmantojat maksimālu bateriju dzīves stepup DC DC pārveidotājs noteikšanu šādām lietojumprogrammām. Es plānoju, lai pārveidotu no baterijas max 4.8V līdz 6.6V, tad (izmantojot LDO's postregs) uz 5V un 3.3V Thanks in advance Nachus

Tātad, kas ir absolūtais minimums, ienākošā strāva 4-pack AA NiMH? Es izmantot dizainparaugu Maxim MAX668. To apskatīt to. Tas varētu palīdzēt. Nedalās strāva ir 220uA. Linear Technology piedāvā arī kaut ko, kā arī valsts un Texas Instruments. Ciktāl šīs daļas ir standarts, kas ir patiešām maznozīmīgu iespēju. Tas ir tikai vecs LM ... , kas tiek veikti vairāk nekā viens ražotājs. Es domāju, ka dažu valstu daļas otro izcelsmes ko Micrel, too.

Es nezinu daudz, bet es par projekta līdzīgiem Lm317 savu, bet tas ir spriegums ir augstāks (7VDC). Manā pilsētā, tas ir grūti atrast veidu, kā jums ir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back