Aktuāla problēma par 1GHz PLL!. & #

L

linlin

Guest
!: Es domāju, ka mans PLL ir devusies nostāda stabilā stāvoklī, jo PDF izlaide nemainās. Bet kontroles spriegums svārstās. Vai ir kāds, kas var man pateikt, kāpēc vadības spriegums svārstās? Vilnis ir pievienots PPT. Pateicoties ļoti daudz!

Es tiešām ir nepieciešams zināms norādījumus, lūdzu, palīdziet ~ [quote = linlin]: Es domāju, ka mans PLL ir devusies nostāda stabilā stāvoklī, jo PDF izlaide nemainās!. Bet kontroles spriegums svārstās. Vai ir kāds, kas var man pateikt, kāpēc vadības spriegums svārstās? Vilnis ir pievienots PPT. Pateicoties ļoti daudz [/quote]!

Q1, 2> pārbaudīt bandwith / Fref un mitruma koeficienta Jūsu PLL, pārbaudiet savu PDF miris zoom, tad PDF1 rezultāts ir 0.7v aizslēgtā stāvoklī, vai tas pulsu var atvērt maksas sūkni? Q3> PDF netiek parādīts, ja fāžu kļūdas 180degree, PDF jābūt liels izejas, es domāju. Q4> pārbaudīt augstas frekvences dalītāju, vai jūsu dalītājs var strādāt arī pie 1GHz? sadalīt rādītājs no VCO, lai atsauksmes ir taisnība? labu veiksmi! zivis

Uz sviesta: Paldies ļoti daudz par jūsu palīdzību. I didn't saprast, ka PFD1 izejas ir tikai 0.7V līdz jūs pieminēt to. Es nezinu, ja tas ir problēma. Es pārbaudīt un sniegt vairāk informācijas par manu PLL. Es esmu iesācējs Analog Circuit dizains. Cer saņemt lielāku palīdzību no jums. Pateicoties ļoti daudz par jūsu laipnību un pacietību. Best regards, Linlin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back