Akselerometra atlase kustības detektoru pieteikumu

A

alzomor

Guest
Čau Es cenšos atrast akselerometrs, kas ir piemērota šādu pieteikumu, vienas ass Z-man ir nepieciešams, lai noteiktu kustības lifts sākuma un kustības beigām. var kāds ieteikt piemērotu akselerometra par šādu pieteikumu? vai vismaz specs, piemēram, Paātrinājums Range, Jutīguma un joslas platums? Salam Hossam Alzomor www () ig () org www.almanar.com.eg

ir daudz, freescale padara dažus, piemēram, MMA7260

Cienījamie spiralbrain, Paldies par atbildi es zinu, ir daudz. bet mans jautājums ir, kas viens ir vairāk piemērota, lai manu pieteikumu. Salam Hossam Alzomor www (.) Ig (.) Org www.almanar.com.eg

tas nav ļoti augsta G pieteikumu, lai jebkura ierīce, kas spēj 1-2 g būs ok.

MMA7260 ir 3 ass, man vajag vienu asi tikai vēl viena lieta ir 800mV / g pietiekami, lai konstatētu lifts pārvietošanās un atpūsties? Arī QFN nav vēlamā pakete ar mani Whats cenu MMA7260? Vai jums ir kādi citi ieteikumi? Salam Hossam Alzomor www () ig () org www.almanar.com.eg

Čau Ko jūs domājat par ADXL345 no ADI? tas ir 3 ass, konfigurējams paātrinājuma diapazonā ± 2 g 4g, 8g, 16g, I2C/SPI interfeiss un cena ir 6,16 USD uz paraugiem no Digikey bet iepakojums ir 14-LGA, es nezinu, vai tā ir piemērota pamācību montāžu vai ne? Salam Hossam Alzomor www () ig () org www.almanar.com.eg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back