Aizsardzības diode pāri releju DS_1E

K

Korn find

Guest
Sveiki, es esmu, izmantojot Miniature DS1E SPDT releji manā shēmas un vēlas pasargāt shēmu ar aizsardzību diodes pa releju. Katrs no relejiem ir dažādas komutācijas sprieguma, proti 3.3V, 5V un 18V WRT GND. Tagad to, kas būtu diodes spriegumu? Tas būtu, piemēram, 3.4V, 5.1V un visā attiecīgajā releji 18.1V? vai es varu izmantot jebkuru kopējo spriegumu diožu (piemēram 5V) visās šajās releji? Tas būtu Zener vai regulāru diode ir ok? Paldies, Kf

Pieņemot, ka diode ir apspiest atpakaļ EMF, tas parasti neveic tik ilgi, kamēr tas var izturēt stafetes ekspluatācijas sprieguma PIV vērtējums nav nozīmes. Diode vada īsumā relejs ir atslēgt no strāvas un magnētiskā lauka sabrukuma spoles ražo mainīt spriegumu visā savā savienojumiem. Diode būs skava sprieguma uz Vf ko parasti apmēram 0.6V uz silīcija diode. Attiecībā uz šādu nelielu releju var izmantot gandrīz jebkuru maza signāla vai enerģijas diode, piemēram, 1N4148. Nepastāv īpaši apstākļi, kuros ir Zener un signāla diodes kopā tiek izmantoti visā releja spoli, bet es nedomāju, ka šie piemēroti jūsu situāciju. Brian.

Lielākā daļa cilvēku izmantot vienkāršu bezmaksas Wheeling diode. Spriegums ir lielāks par barošanas spriegums, bet nav kritiska. Jūs varat izmantot 1N4148 vai līdzīgas SMD ierīces. Ja ļoti ātri releja darbības mērķis ir, jūs varat savienot visus brīvgaitas diodes ar augstāko barošanas spriegumu, ja attiecīgā stafetes vadītājiem ir pietiekami spriegumu. Kaut arī releji ir galvenokārt noteica tranzistors kopējā emitera / avotu shēma, jūs varat arī izmantot kopīgu kolektora ķēdes - bez brīvās Wheeling diode.

Paldies jums visiem. Tā kā spirāle spriegums būtu 5V, Es esmu plāno izmantot 1N400x diodes visās šajās releji. Ceru, ka ir ok. Paldies, kf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back