V
vishalmatam
Guest
Hello Friends, es esmu Vishal. Esmu pieteicies daudz pilna laika kad New College Juridiskā amatus Intel, Nvidia uc es jau esmu redzējis citus pavedienus, kur cilvēki ir lūguši iespējamo intervijas jautājumiem par DFT kopumā. Es gribētu zināt, intervijas jautājumiem, kas saistīti ar DFT, ASIC Design Flow, kā Perl var palīdzēt projektēšanas automatizācija (ja iespējams, daži Q & A, kas saistīti ar Perl), intervijas jautājumiem, pamatojoties uz VHDL / Verilog - kā lietošanas apgalvojumiem, kaut kas ir patiešām svarīgi, Timing analīze, dažādas komerciālas ATPG metodes, kas ir labāk utt Arī papildu padomi par to, kā risināt tehniskas interviju, būtu ļoti appreciated. ! Thanks a lot
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 18:29 ---------- Previous post bija 17:55 - ---------</span></span>
HI - Vai apmēram vienu detalizēti izskaidrot (vienkāršā vārdiem lūdzu), aptuveni apgalvojuma pamatā pārbaudes?
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 18:29 ---------- Previous post bija 17:55 - ---------</span></span>
HI - Vai apmēram vienu detalizēti izskaidrot (vienkāršā vārdiem lūdzu), aptuveni apgalvojuma pamatā pārbaudes?