Aizdomīgs Intervija Jautājumi DFT Inženieris stāvoklim Nvidia un Intel

V

vishalmatam

Guest
Hello Friends, es esmu Vishal. Esmu pieteicies daudz pilna laika kad New College Juridiskā amatus Intel, Nvidia uc es jau esmu redzējis citus pavedienus, kur cilvēki ir lūguši iespējamo intervijas jautājumiem par DFT kopumā. Es gribētu zināt, intervijas jautājumiem, kas saistīti ar DFT, ASIC Design Flow, kā Perl var palīdzēt projektēšanas automatizācija (ja iespējams, daži Q & A, kas saistīti ar Perl), intervijas jautājumiem, pamatojoties uz VHDL / Verilog - kā lietošanas apgalvojumiem, kaut kas ir patiešām svarīgi, Timing analīze, dažādas komerciālas ATPG metodes, kas ir labāk utt Arī papildu padomi par to, kā risināt tehniskas interviju, būtu ļoti appreciated. ! Thanks a lot

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 18:29 ---------- Previous post bija 17:55 - ---------</span></span>
HI - Vai apmēram vienu detalizēti izskaidrot (vienkāršā vārdiem lūdzu), aptuveni apgalvojuma pamatā pārbaudes?

Jūs jau strādāja? lasīt grāmatu un padarīt jūsu mēģināt ir labākais, kā labu mācību, ja jūs izdarīt savu meistaru skolā.

Es neesmu strādājis uzņēmuma ... man ir pamata zināšanas, bet tas vienmēr ir labāk apspriest lielisks forums kā šis, kur pieredzējuši cilvēki var sniegt jums padomus, coz viņi strādā VLSI rūpniecībā ...

Es esmu jums piekrītu, jūs varētu atrast dažas labas padomus, bet jums ir jāzina, diezgan labi plūsmu dažādās saistība ar différents failu izejvielas, lai varētu noķert atšķirīgu risinājumu paredz šāda veida forumā.

[Ievilkumā] 1) Kāds ir DFT process ASIC? 2) Kādi faktori, kas ietekmē skenēšanas ķēdes? 3) Kāda ir DFT mērķis? 4) Kādi ir galvenie izmaksu faktori ir DFT un ko jūs darīt, lai samazinātu izmaksas? 5) Kādas ir kļūdas / problēmas, kas rodas laikā DFT procesā un kā Jūs tos atrisināt? 6) Kāda pārbaude cilvēki izmanto, lai DFT un kādi ir to mērķi? 7) Kā pulksteni domēnus ietekmē DFT un to, kā jums rīkoties viņiem? 8) Ņemot vērā maza shēmas (sk. diagrammu), kā Jūs ģenerēt testu par to? [/ Ievilkumā] Sniedziet atbildes un es pakāpes viņiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back