!!!!!!! ADS2002 simulēt jautājumu!

N

Needbias

Guest
kad es izmantot ads2002's HB simulators analizēt PA, tur nāk kļūdas ziņojums:
nevar vēziens izstrādāt līmenim, lūdzu, samazināt maxshrinkage un resimulate ķēdes ...... bet, tomēr es mainīt maxshrinkageand rādītājs ķēdes, ziņa joprojām.
Vai ir kāds rodas šī problēma, un tas, kurš zina, kā iegūt risinājums?
Thx.

Jūs varat vispirms samazināt jūsu ieejas jaudas līmeni.Jums rodas kļūdas ziņojumu, jo ieejas jaudu jūsu ķēde ir pārāk liels, jūsu ķēdes vada pa stingri nelineārās reģionā un HB algoritms nespēj izlīdzināties

Quote:

Jūs varat vispirms samazināt jūsu ieejas jaudas līmeni.
Jums rodas kļūdas ziņojumu, jo ieejas jaudu jūsu ķēde ir pārāk liels, jūsu ķēdes vada pa stingri nelineārās reģionā un HB algoritms nespēj izlīdzināties

Par manu pieredzi, IP3 skaitlis modelētiem no senerade un reklāmas nav daudz noderīgas, jo neprecīzi nelineāru modeli.

tu esi pārbaudījis p1dB jūsu amp ar ads2002?Tikai par vairākiem dB nepārsniedz P1dB, HB analīzi, būtu ok.

Arī, cik daudz pasūtījumu Jūs ņemt vērā.5 jau ir ok par 2-toņu HB.

Thx par jūsu advice.But Kā jūs zināt, tieši p1dB, vai vienkārši izmēģināt vienreiz pa vienu reizi, lai iegūtu un kā jūs varat mācīties nonlinelity īpašības PA piesātinājuma reģionā?
Par mani, es domāju, ka LSSP HB simulators ir simulēt šo, bet acturally tā nevar.
ps: Es jau samazināt, lai uzmanību 2, bet problēma joprojām. [/ quote]

Jūs varat slaucīšana ieejas jauda, lai atrastu P1dB.
Jūs varat mēģināt 3,5 vai 7 rīkojumus, rīkojums 2 nav jēgas, ja jums ir jāapsver harmoniku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back