ADS - Momentum acs problēma - ņemot>> 1.5hr, lai pabeigtu

D

dynaren

Guest
Struktūra ir gredzenu, piemēram, microstrip struktūra ar 90 grādu cieši kopā līknes, kuras atstarpe ir 0.23mm. Substrāts: 1 kārta - iepriekš gredzenu līdzīgu struktūru, 35um biezums, perfekts diriģents 2. slānis - bezgalīgs zemes plakni ar atvēršanas iekšpusē - ar 2 VIaS, kas ir 2D izplatīts modelis, 3 kārta 5880 Rogers. Acs iestatījumi: 10cells/wavelength ar 2 un 3 slāni (ne malas mesh), 20 šūnas / viļņu garums 1. slānī (automātiska malu mesh) @ 2.5GHz un Loka izšķirtspēja ir 45 grādu. Ar iepriekš uzstādījumus, acs paaudze, šķiet>> 1,5 stundas. Es atvēra acu ziņojumu. Ir vairākas līnijas, sakot, ka "Arc refacetting noraidīts Refacetted loka pārkāpj oriģināls savienojumu Arc:.. Centrs 0,000255241, -0,000100787 rādiuss 1047,04 (ar MIL) Arc refacetting noraidīja Refacetted loka pārkāpj oriģināls savienojumu Arc:.. Centrs 0,000255241, -0,000100787 rādiuss 1047,04 ( ar MIL) punkts konflikts: -436,393, 951,476 (jo MIL )....." Ar tikai 8 šūnām / viļņa garums pasaules acs tikai ņēma mazāk nekā 30 sekundes, lai pabeigtu. Vai ir kādi veidi, lai samazinātu acu dzīves ilgums un joprojām saglabā simulācijas precizitāti? Paldies par Jūsu laiku un uzmanību.

Sveiki, Varbūt varat mēģināt veikt "defeaturing", Jūsu ģeometrija. Ja jums ir apļveida ģeometrija noteikti ideāls aprindās, mēģiniet veikt "convert uz poligonu" izkārtojumu. Vai jauna izkārtojuma ir mazāk skaitā segmentu visu līknes. Cits risinājums ir, ka jums ir režģa atstarpi ar pārāk augstas izšķirtspējas, ka ir dažas detaļas, nepieskarieties īsti citiem, un Momentum var genere pretrunā ar šīm problēmām.

Jā, izmantojot "savienība", var sapludināt izkārtojumu slāni. Tas samazinās aprēķinu laiku. vienkārši atlasiet visu un rediģēt ---> sapludināšanas ---> savienību.

Paldies par Jūsu atbildēm. Šī struktūra neattiecas definē ideāls aprindās, un ir vienoti CST. Es eksporta struktūru, lai reklāmas, izmantojot dxf. "Konvertēt uz poligonu" strādā perfekti! Paldies vēlreiz ... tas saglabāti man daudz laika! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 stundām 2 minūtēm: [/color] [/size] Btw, es atklāju vēl viens veids, kā iegūt ātri acs, ja struktūra ir ļoti sarežģīta. Izmantojiet File-> radīt artnetwork in ADS, lai radītu citu izkārtojumu. Jānomaina tikai ostās un tas arī viss .... 2-30 šūnas / viļņa acs dažādos slāņos bija tikai pāris sekundes, lai pabeigtu .... :)

Hi Tucco, kspalla un dynaren: Man ir vienkāršs, bet smags struktūru ADS. Formas ir daži u-sloksnes pārvades līnijas un dažās aprindās. Man ir modelētiem ka pirms, bet gribēja, lai pārbaudītu savas pieejas. Es pārbaudītas visas minētās metodes, taču Acu skaits nav mainījies. Vārdu sakot, es domāju, ka šīs metodes ir labas struktūras, kas ievesti no citām simulatori. Vai tev gadās izmantot šīs metodes, lai samazinātu simulācijas laikā struktūru, kas ieskicēto ADS. Paldies.

Hi, Tādā gadījumā, lai samazinātu acu paaudzes laikā, risinājums ir palielināt loka faktoru acs setup. Tas ir, ar 30 ° Mom rada mazāk trīsstūris & mala acs nekā 5 °, piemēram,. Simulācijas precizitāte ir labs pat kritiskā vērtība loka funkcija līknes rādiuss jūsu ģeometrija. Acceptibility ir arī funkcija procesa definīcija. Bieži vien šīs tuvināšanas rada mazāk kļūdu, ka efektīva precizitāte simulators to pašu! Kompromiss ir lieta, kas dizainers ir labāk!

Hi Tucco: Kā jūs teicāt, viens acīmredzams veids ir palielināt linuma acu izmērus loku un malām, tādējādi samazinot simulācijas laiku. Bet es runāju par iepriekšējo minētās metodes šajā tēmā. Vai Jūs esat sadarbojies ar viņiem? Es centos viņiem visiem, bet ne samazināt simulācijas laiku iespēju. Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back