ADE7753 priekšzināšanas

M

markdem

Guest
Sveiki, es beidzot ieguva manu ADE7753 runāt ar manu PIC,
varu lasīt visu, kas nav nulle reģistros, ir iespēja saņemt die pārskatīšanu un izlasiet perioda laikā.

Es aprunāt, tomēr, ir iespēja saņemt VRMS un Irms strādā.Es varu lasīt reģistra OK, bet man nestabilus numuri, sākot no 20000 līdz 60000, pat ja es Īsumā izejvielas.Es domāju, ka tas var būt aparatūras problēmu.Man ir apskatījusi AN564 no analog, un ir kaut kas, ko es neesmu pārliecināts par to.
Šajā diagrammā energoapgāde, tas liecina par analogo zemes saistīts ar 240VAC neitrāla līniju, tur savieno zemes no 7805 uz to.Vai tas ir pareizi?

Pašlaik man ir vienkārša 7805 strāvas padeve PIC, ADE7753 un mani LCD, un tad man ir rezistors dalītāju, lai samazinātu 240VAC uz leju, lai 470mV par ADE7753.
Regulators un rezistors dalītājs un nav saistīts nekādā veidā.Vai tas ir kā tas būtu, vai es esmu iegūt kaut ko ļoti nepareizs.

Pateicība

Marka

Tā kā ADE7753 pieteikumu ķēdēm dots datu, kā arī ar AN564,
tad AGND uz neitrāliem vai L2 sakarā ir vajadzīga.Nez, kā jūs iepazīstināja ar sprieguma mērīšanas V2P/V2N bez zemes savienojumu.Var būt iespēja izmantot diferencētu sprieguma dalītāju un no zemes savienojumu.Tas ļautu saglabāt iecirkņa zemes izolēts.Bet, diemžēl, nav kopīgu veikti noraidījums tiek noteikts diferenciāli ievadi.

Thanks FVM.Vai tas ir kas man jādara ar energoapgādi un rezistors dalītāju?Man ir izlaist ar vāciņiem, taisngriezi un MOV ap barošanas avotu, tikai, lai būtu vienkārši.

Thanks, Mark
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Labi, man tagad darīt, ko es ierosināts iepriekš, bet sprieguma lasījumā vēl ir ļoti nestabils.Tas būs starp 242V uz 250V aptuveni 6 seconds.Izskatās, ka tas vienmēr notiek saskaņā ar reālu lasījumā, piemēram, dažkārt, kad multimeter lasīt 247V,
tad ADE izlaidi 243V.Es esmu mērīšanas līnijas sprieguma, un tas ir ļoti nestabils, bet multimeter nav pārvietot tik daudz, tik ātri.
Vai šī problēma, vai arī tas tikai tādēļ, ka ADE7753 ir ļoti precīza \ nav precīzi?I guess es varētu vidēji tas noteikti PIC, bet es cerot uz stabilus rādījumus no ADE.

Thanks again, Mark

Es domāju, jūs aizmirsāt izdarīt dažus taisngriežu diodes, citādi transformators ir cerams shortcircuit pierādījums ...Bez tam, es neredzu īpašu iemeslu nestabilu sprieguma mērīšanai.Mikroshēmā jābūt precizitāte ir augstāka par 1% jebkurā gadījumā.Tātad, vai nu hardware problēma vai nepareiza plānošanai būtu gaidāma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back