Addind ārējo FM uz manu Sony Walkman

F

fjpompeo

Guest
Hi all, Vai ir iespējams palielināt FM jutību pret manu Sony Walkman pievienojot, ja iespējams, ārējās antenas vai pastiprinātājs? Ja jā, cik? Es izvēlējos PC speaker sistēmas, kas pieslēgtas austiņas ligzdu. Sveicieni, Fernando

Man AM-FM stereo Sony Walkman. Radio ir lēts un pārslodzes viegli. Tā ir vietējā tālā slēdzis, kas vājina antenu vai lokālajām pozīcijām, tad tas nevar saņemt tālu signālus. Tālā stāvoklī, tad vietējo staciju pārslodze un viņi parādās daudzās vietās uz skalas, lai tā nevarētu saņemt tālu signālus. Ārējās antenas vai pastiprinātājs padara sliktāk. Manas mājas stereo uztvērēju un automašīnas radio ir ārkārtīgi jūtīga un netiek pārslogoti ar vietējās stacijas.

Kuras mājas stereo uztvērēju jums ir, es domāju, kas preču zīmi? Jūs sakāt, ārkārtīgi delikāts, cik daudz? Maby ir mans, daudz jutīgs? : Roll: [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 21 minūtēm: [/color] [/size] Ok tas ir augstas klases REVOX FM tuner FB760

Hi zlatkoMM, Manas mājas FM stereo uztvērēju SONY FH-L400, ir ļoti jutīga FM, AM un SW, bet šī antena ir uz manu SONY WM-FX425 pārnēsājamo kasešu atskaņotājs ar FM / AM radio walkman, ka es izmantot, lai klausīties FM radio, kad darbojas mana HAM staciju, 10m, vai 2m, izmantojot virkni radošo skaļruņiem. Sveicieni, Fernando

Pārskatu http://www.fmtunerinfo.com/ricochets.html # B760 par B760 REVOX skaņotājs saka, ka tā ir vintage dizains no 1979, un ir diezgan slikto rezultātu tās dārgi maksā: 1) ārkārtīgi slikti RF intermodulācijas. 2) sliktas uztveršanas attiecību. 3) Nepietiekama quieting (skaļš). 4) Dārgāks nekā 4 citi, kas darbojās labāk. REVOX izgatavoti magnetofoni, nav FM tuners. Nez, kas par FM tuners par viņiem. Man ir Yamaha uztvērēju (aptuveni 1986), kas darbojas ļoti labi.

Man ir tas gabals elektronisko mājās un skan super liels, un ir super lielas sensitivity.You dont zināt neko .... Yamaha, kas ir šī auto vai Motorcicle. Yamaha tikai guvusi labus sinthesizers. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 minūtēm: [/color] [/size] man ir tas gabals elektronisko mājās un skan super liels, un ir super lielas sensitivity.You dont zināt neko .... Yamaha, kas ir šī auto vai Motorcicle. Yamaha tikai guvusi labus sinthesizers. @ Fjpompeo: Jums ir jāpievieno neliels domkrats jūsu wallkman, piemēram, jūs varat izmantot dažas antena conector no dažas vecās mibile tālruni. Pēc tam, kad plug to ārējo Dipol antena, un kas tas ir.

Zlat, Jūsu ļoti vecs FM uztvērējs ir atkritumu. Es un visi citi, zina visu par to. Uz mobilo tālruni (mobilo tālruni?) Antena strādā gandrīz 1GHz, ne 100MHz). Kad jūs pievienojiet antenu lētu radio, tad vietējā mēroga raidstacijām pārslodzes to. Tas darbojas tikai tad, ja jūs esat tālu prom no stacijas.

Un jūsu ir arī atkritumu (apmēram 1986). Ha Ha ha: D [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Un kurš runā par antenu? es runāju tikai par antena sieviešu conector. Jūs garām kaut ko .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back