ADC sēkļa

S

seyyah

Guest
Tas ir ieteicams pieslēgt ADC ir gan AGnd un Dgnd tapas ar analogo zemes plaknē.Kas i brīnums ir tas attiecas arī uz atsauces ieguldījumu?

Man ir sistēma, kas ir viens 24V ievadi un vairāki rezultāti, kā parādīts attēlā.
Bet es esmu sajaukusi, kā savienot dēļ.Es atsaistīto visu produkciju, tās ir pieslēgtas pie punktu un, kā parādīts attēlā.5V analogais, piegāžu analog circuits.5V digital, piegādes digitālo ķēdes.2.5V atsauce ir atsauce sprieguma ieejas ADC (It's diferenciālo input).10V atsauces piegāžu citas ķēdes un ķēdes darba rezultāts ir ieguldījumu ADC.12V piegādā arī citi analog circuits.

Es mēģināju atdalīt spriegumu, lai novērstu riska shēmas tiek troksni injicēts bet ADC ir mulsinoša daļu.Ko jūs piedāvājat man?

Arī nezinot jūsu ķēdes deails, es ceru, ka vismaz analog spriegumi ir skaidrs, pie ADC.Tādējādi shematisks nav iespējams, uz jūsu ķēdi.Turklāt, analogās un ciparu zemes bieži vien atsevišķas adatas ir ADC, bet nav atļauts turēt lielu spriegumu atšķirības (piemēram, virs 100 mV).

Ražotājs etalonprojekti, ja izmanto atsevišķus jauda plaknēm attiecīgi sadalīta plaknēs vispār ir saimē savienojot tās pie ADC.Cause spriegums parasti ir skaidrs, pie barošanas Arī atsevišķas piedāvājuma dēļ allover valde nav jēgas tam.

Es nebiju jauda sadaļā kā attēlā.Tātad tur ir 24Vground, 12V zemes, 5V analogās zemes, 5V digitial zemes un atsauce's (10V un 2.5V) zemes visa atdalīts.Bet es nevarēju izlemt, vai šī sistēma ir laba, un kā rīkoties.

Es plānoju iesniegt ADC visiem no analogās sadaļā, jo pie avdd un dvdd cēloņu dēļ citādāka vilkt troksni digitālo sadaļā ADC ar analogo sadaļā.bet citas digitālās shēmas tiks piegādātas no ciparu 5v sadaļā.Ciparu un analogās nodaļām tiks savienots ar punktu tālu no ADC, kas būs iespējams ar pievadā.Bet es nevarēju izlemt par VREF ievadi ADC?Vai noteikumu Agnd un Dgnd als oapplies tai?Vai es varu pieslēgt savas zemes, lai agnd kā labi, un ar iespējami īsā ceļa?Kā iekšpuses stāvokli atskaites spriegums ADC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back