adaptīvās ekvalaizers kodi + MatLab

P

popat_panjaru

Guest
hi visiem tagad im dara mana pēdējā semestrī projektu par Telekomunikāciju sistēmas un im mēģina impletement šādu sistēmu MatLab piemēram ............ ----- Runas recognisam sistēma ----- echo anulēšanu ----- DTMF Generator ----- GMSK modulāciju un demodualtion ----- pārsprāgt formatējums var kāds sūtīt man saiti no kur i var lejupielādēt šo kodu? vai jebkuru palīdzību, kas palīdzēs man izdarīt no mana pēdējā semestra projektu?

1 - Jūsu pienākums ir izmantot MatLab? ja jā jūs varat izmantot Simulink? ja nav, kāpēc nav jums izmantot LabVIEW? 2-Kāds ir joma jūs vēlaties strādāt?

hi, es neesmu pārliecināts, kur u saņemsiet kodu .. bet var droši sniegt dažus ur projektu padomus. ļoti pamata iemesls, lai paziņojumu students vai inženieris virzīties uz Matlab, ir tās bagātīgo sakaru rīks, boxs vienīgi sakaru sistēmas bas. izmantojot tos ir diezgan viegli, tikai tad, ja u zināt, ko tieši u vēlaties darīt ar šo funkciju. tāpēc mans ieteikums ir mēģināt skaitlis-out, ko u vēlaties darīt, tad tā tikai vienkāršu piemērošanu inbuilt funkcijām un vismaz dienas beigās .. u var nākt-up ar ur pašu kodu. vislabākos novēlējumus ..

skatīt būtībā i dont zināt kaut ko par uz MATLAB vai LabView .. un arī i dont zināt, no kurienes sākt? ... pat i dont ir kādas zināšanas par abiem programmatūru? .. var u guide man, kā sākt un kas ir pamata pasākumus attiecībā uz manu projektu? .. Es jau biju teicis, ka es gribu, lai mans projekts ar Matlab un vēlas, lai kādu kodu par kuriem var kāds guide man?

Šī DTMF ģenerators un detektora izmanto Goertzels algoritmu MATLAB

GMSK modulāciju skaitliskie dati, ko izlases avots, no modulatora izejas sniegt divus signālus, tikai demonstrēšanas, pirmais ir GMSK signāls un otrs ir gaussien frekvence pulsa formas

No demos par adaptīvā filtrēšanu, izmantojot dažādus adaptīvo filtrēšanas algoritmus, piemēram, LMS, RLS, NLMS, frekvences domēna pielāgojama filtri, filtrēts-X LMS, kā arī bloķēt LMS kolekcijas. Redzams pieteikumos ietver regulējamus kanāls izlīdzināšanas, adaptīvā trokšņu atcelšana, lineārās prognozes, aktīvās trokšņu kontroli, adaptīvās līniju uzlabošanas, un akustiskā echo anulēšanu.

Tas GUI izmanto, lai analizētu runas signālu izvēlētajā reģionā 256 paraugus. Visas aprēķins ir balstīts uz paraugu ņemšanu no 8 KHz. Pirmā 3 formants no izvēlētā bloka paraugi ir iegūti no LPC-8 koeficientus. Par ROI vieta varētu būt vai nu rādītāja viens vai divi. Šī demonstrācija izmanto "dualcursor", ko izstrādājis Scott Hirsch par interaktīvo signālu izvēli. Tikai p-failu "dualcursor" ir paredzēts šeit un pirmkodu var lejupielādēt no MATLAB centrālā.

Speaker atzīšana ir process automātiski atzīstot, kurš runā, pamatojoties uz atsevišķu informāciju, kas iekļauta runas viļņiem. Šī metode dod iespēju izmantot skaļruni? S balss, lai pārbaudītu viņu identitāti un kontrolēt piekļuvi pakalpojumiem, piemēram, balss zvani, banku pa telefonu, telefona iepirkšanās, datu bāzes, piekļuves pakalpojumi, informācijas pakalpojumi, balss pasts, drošības kontrole uz konfidenciālu informāciju jomās un attālo piekļuvi datora

paldies soooooooooooooooo daudz par šo kodu u patiešām palīdzēt man daudz paldies vēlreiz Popatlal Panjarawala u saņems 3 punktus .. BZ man ir noklikšķiniet uz palīdzēja man poga

Man ir lejupielādēt šo GUI manam pētījuma mērķis bt kam ir dažas problēmas ar to .... kad man bija uzstādīta manā MatLab 7,0 un, kad palaist savu GUI šajā laikā tās nav darba ... pat ievadot jebkuru numuru vai signāla un trokšņa attiecība n trokšņu jauda ... var kāds sniegt man virzienā, kā tas darbojas? ... Kas man ir jādara pēc tam noklikšķinot uz ka FIG failu un kā ieiet Mani numuri, lai iegūtu grafikus ???????????.... Popatlal Panjarawala

GUI kas tika augšupielādēts nedarbojas vai i dont zināt, kā tās darbojas ???????.. var kāds man pateikt pēc instalēšanas MatLab un pēc darba, ka GUI failu Kas man ir jādara, ja es gribu spēlēt ar to ?????????.. var kāds sniegt man virzienu, kas ??????. Popatlal Panjarawala

Čau, Vai kāds ir Matlab kods GMSK modemu (ne Simulink), lūdzu! Regards

Kā es varu atvērt MDL failus gmsk.zip un gmsk_new.zip?? kas var man pateikt?

[Quote = lmjandy] kā es varu atvērt MDL failus gmsk.zip un gmsk_new.zip?? kurš var pateikt man [/quote]? izmantot MatLab Simulink 2 atvērtas. MDL ~!

Man vajag vienkāršu fm, esmu MatLab kods .. im jaunu 2 MatLab plz ieteikt man gud grāmata

U var viegli radīt AM, FM ... izmantojot inbuilt komandu .. vai ļoti labi u var uzrakstīt savu kodu grāmatu .... ..... ir daudz pieejamas, pamatojoties uz Jūsu pieteikumu un interešu jomā .... ... MATLAB palīdzība ir labākais ... u var mācīties ātri no turienes, nevis lookin par grāmatām .....

hy Vai jūs varat man palīdzēt ar liela problēma. Man ir, lai padarītu par absolvējot projektu folowing: - pirmais solis: ierakstīt audio signālu no mikrofona otrkārt: uz minēto signālu trokšņa (pēc tam klausīties skaļš skaņas), trešais: filtrs, lai troksni, izmantojot adaptīvo ekvalaizera in MatLab; - ceturtais: klausīties filtrē skaņu. Idont zināt, ja tas ir nepieciešams, Matlab bet reālā projektā vispirms man būs jāmaina audio signālu bināro kodu tad piemēro troksnis kanālu un beidzot piemērot adaptīvās ekvalaizers, cinvert analog vēlreiz pēc tam klausīties, izmantojot dažus skaļruņus. Var kāds lūdzu man palīdzēt ar kodu vai saiti vai ko sākt? Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back