Adaptīvā skaitliskās šķīdums daļējas diferenciālo vienādojumu

F

fasaghandis

Guest
Vai jūs varat man palīdzēt par adaptīvā skaitliskās risinājumu daļēju diferenciālo vienādojumu. Regards

ir u uzrakstīt programmu, lai atrisinātu PDE ir? wat veida PDE do u nozīmē? Pamata vienādojumi vai pilnīgām, ieskaitot savietotas PDE? Es ceru, ka ir metodes, pieejamas risināšanas PDE ir ... i dont iegūt to, ko u domā ar "adaptīvās" šeit. ir daudz dažādu veidu PDE ir pieejams, kas ir izpētīti un metodes, lai rastu risinājumus PDE ir šīs veidlapas ir atklāti ... var u, lūdzu, sniedziet vairāk informācijas! Attiecībā, arunmit168.

Paldies par jūsu atbildi. No Adaptive risinājums mērķis ir APROPRI elastīga griding Domēna šķīduma, lai laika un atmiņas efektīvu risināšanu PDE. uz

[Quote = fasaghandis] Paldies par atbildi. No Adaptive risinājums mērķis ir APROPRI elastīga griding Domēna šķīduma, lai laika un atmiņas efektīvu risināšanu PDE. Attiecībā uz [/quote] manuprāt, ir, veids, kā izvēlēties, kādu metodi, lai atrisinātu konkrēta veida risinājumu var izdarīt pielāgojamām, un nevis metode pati par sevi. un tas nav vajadzīgs arī, i justies. Jo, pieņemsim, ja u ir dizaina pabeigtu daļēju diferenciālo vienādojumu Solver, tad ievadi Wen dota, u ir analizēt struktūru vienādojumu un tad "izvēlieties" pieejamās metodes! Tās būtu labākais kompromiss es jūtu, jo, kā u vārdiem, atmiņas vadību un "ātrums", var optimizēt, tad ļoti labi! Pls apspriest ur viedokli, lai tā varētu man palīdzēt labāk saprast, kādi u ir ur prātā! Attiecībā, arunmit168.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back