AD8067 in Multisim - problēma ar piegādi!

M

micard

Guest
Hi visiem! Man ir diezgan dīvaini jautājums. Es gribēju izmantot AD8067 opamp manā dizains, bet neskatoties uz to nominālo līdz 5-24V barošanas spriegumu, kad es piegādāt ar neko virs + 5.42V, tad pastiprinātāja produkcijas apgriežot topoloģija ir vienāds ar gandrīz-Vcc un tur ir ripples līdzīgu formu ievades signāla. Kā pārvarēt, ka, lai varētu simulēt shēmu ar +-12V piegādes, jo tas var iet? Best regards, Micard

Tas nav jēgas .. Ja jūs varat, ievietot savu *****. msxx failu .. IanP: |

Protams, šeit jums ir. Mainot spriegumu līdzstrāvas avoti 5V viss ir, kā paredzēts. Bet, kad man + 6V. Man ir ~-Vcc un mazo pulsāciju signālu's biežumu. Slaistīties

Pamatjautājums: Dual vai vienotas darbības veikšanu? (Varbūt jums ir piemēroti vienotu piegādi bez pienācīgas nobīdes?). Mans jautājums ir, jo es nevaru lasīt jūsu failu - pat pēc unzipping. Vai tas tiešām ir nepieciešams, lai zip?

Tas ir dubultā. Diemžēl jā - edaboard pārbaudes paplašinājumus. Mans fails ir opamp.ms10 šajā amatā fails ir tikai viena ar pagarinājumu nomainīts uz *. R00

Vēl viens jautājums: Kādas pieaugums jūs plānojat realizēt? (Tā kā es joprojām nevaru lasīt jūsu fails). Vai Jūs zināt, ka opamp ir stabils tikai iegūt vērtību lielāku nekā 8 (pēc AD datu lapas).?

Es patvērums, t redzējis .. Liels paldies par norādot mani šī lieta. Bet tomēr es izmantoju lielāku pieaugumu. Se bildes zemāk - tikai jāsniedz maina

Tas ir simulators, tāpēc jums ir ievērot noteikumus, un noteikums paredz, ka pretestība ir saistīts ar ieejas (+) un tās vērtība ir vienāda ar pretestības (vai pretestības) "redzams", ievadot (-), ko galvenokārt nozīmē R2 un R3 paralēli .. Pievienot R1 un visiem jādodas atpakaļ uz parasto .. IanP: D

pilnīgi taisnība! Liels paldies .. Es jau kādu laiku šajā dumjš kļūda: /

Nav pilnīgi nekādas prasības (), ka rezistors "ir saistīts ar ieejas (+)". Šāda pretestība ir labs kompensācijai līdzstrāvas ieejas strāvu, lai izvairītos pāreju no darbības punktu. Tomēr, cik es zinu, ko izmanto opamp ir FET ievadi posmā, vai ne?. Šajā gadījumā nav nepieciešams, lai kompensētu dc strāvu, un es būtu pārsteigts, ka tas ir iemesls minētās problēmas. (Pat BJT ieeju platformām un 1k iegūt rezistoru līdzstrāvas ieejas strāvu vajadzētu būt liitle ietekme). Lūdzu, informējiet mani par rezultātiem.

Tas ir simulators, tāpēc jums ir ievērot noteikumus, un noteikums paredz, ka pretestība ir saistīts ar ieejas (+) un tās vērtība ir vienāda ar pretestības (vai pretestības) "redzams", ievadot (-) , kas būtībā nozīmē R2 un R3 paralēli .. Pievienot R1 un visiem jādodas atpakaļ uz parasto ..
pilnīgi taisnība! Liels paldies .. Es jau kādu laiku šajā dumjš kļūda: /
Šis pavediens nonāk nepareizā virzienā, un secinājums ir nepareizs. LVW ir taisnība. Nav tādas normas, kas simulatorā, lai pievienotu rezistors nav apgriežot ievadi. Mēs varētu pievienot nelielu rezistoru, lai palīdzētu simulators saplūst risinājums, bet tas nav tas gadījums. Noteikums attiecas reālajā dzīvē Op ampēri ar lielu ieguldījumu slīpo strāvu, lai palīdzētu samazināt kompensēt, kas citādi būtu radušies sprieguma kritums uz apgriežot ievadi rezistori. Nevis AD8067 ar picoamp slīpo strāvu. AD8067 modelis ir bojāta, vai arī Multisim nav to pareizi interpretēt. Ja ievietojat pašreizējo zonde nav apgriežot ievade jūs atradīsiet lielu strāvu. Risinājuma priekšlikumu, kuru rezistors nav apgriežot ievadi kompensē šo problēmu, bet nobīde joprojām liels. Es iesaku jums izveidot savu uzvedības modeli AD8067 no datu lapas.

Paldies, AdrianN! Tātad, opamp modelis ir kļūdas, jo jums ir noskaidrots. Tagad mana koncepcija analog pasaule atkal atjaunota.

Paldies AdrianN ieskaita gadījumu. Man tiešām bija covergence problēmas dažreiz (neizmantojot rezistors) ka bez apgriežot ievadi. Vai jūs zināt, jebkura apmācība, paskaidrojot, kā padarīt savu Spice modeļus opamps (vai citas ierīces)? Kind regards, Micard

Multisim ir komponents Wizard ar rīki. Jūs startētu vedni, tad noklikšķiniet uz simulācijas tikai pēc tam izvēlieties tapu skaitu (5 šajā gadījumā), izvēlieties simbolu (op amp, kopija no datu bāzes). Pēc modeļa, sākumā modelis Maker. Izvēlies Darbības Amplifier, un pēc tam aizbērt tabulu ar komponentu specs. Multisim Palīdzība ir arī sadaļa "Pievienojot Sastāvdaļas, kuru izveide Component Wizard". Jūs varētu arī iegādāties grāmatu, Spice grāmatu Andrei Vladimirescu. Meklēt to www.Amazon.com vai saņemt saiti no grāmatu sarakstu manā mājas lapā www.MasteringElectronicsDesign.com . Varat arī izveidot "redzes" modeli, ar elektroinstalācijas vienu Multisim. Sākt ar ar lielu peļņu (izvēlies AD8067 atvērtais kontūrs pieaugumu) VCVS, tad pievieno divus ieejas strāvu avoti Ib, vienā sprieguma avots Vos virknē ar ieejas, viens diferenciāļa pretestība starp ieejas, divas kopējās režīmā ievadi rezistori, sērijas izlaidi rezistors ro. Jūs varat arī pievienot vienu polu ar VCCS un RC kombinācija. Jūs varat arī simulēt barošanas avotiem. Anyway, pārāk ilgi, lai izskaidrotu šeit. Grāmata palīdzēs jums. Man drīz būs īss apmācība manā mājas lapā. Sekojiet acu par to (RSS to).

I ievietojis šo pamācību. Jūs varat atrast šeit: [URL = "http://masteringelectronicsdesign.com/buildi-an-op-amp-spice-model-from-its-datasheet/"] Veidot Op Amp Spice modeli no datu lapas - 1.daļa [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back