Active induktori

N

nwo4life

Guest
Man bija jautājums, ja kāds var man aktīvās induktori ir un kā tās tiek veikts KTO.Thanx in ADVANCED

Vai jūs runājat par GIC (vispārīgi impedance pārveidotāju)?Tie ir apmēram ilgu laiku - to apskatīt Active Filter Design by VanValkenburg.Tie ir galvenokārt divu terminālu ķēdēm veikti no opamps, rezistoru un kondensatoru.Kad jūs to apskatīt divos terminālos, jūs redzētu IV (strāvas spriegums) īpašības, kas mīmikas un induktors.Piemēram, ja jūs piemērot sinusoidālu spriegumu un izmērīt sinusoīdas veida strāvas bet ierīce, jūs redzēsiet, ka spriegums rada pašreizējā par 90 grādiem - kas ir tas, ko Jūs sagaidāt no induktora.Tomēr, kā es jau teicu, iecirkņa nesatur induktori.Vērtība, induktivitāte ir atkarīga no kondensatori un rezistori izmanto ķēdei.
of this.

Tāpēc es domāju, ka to, ko jūs meklējat ir CMOS šā.Vai varbūt ir arī citas metodes.Bet es zinu, par to, ka GICs tika īstenots daudz aktīvās filtra designs.

Izmēģiniet googling "GIC vispārējā pretestība neitralizators" vai, ņemot apskatīt atskaites no augšas.Es domāju, ka sākotnējās versijas grāmatu tika publicēts 1982.

Ar laba vēlējumiem,
v_c

Sveiki

Tā ir taisnība, ka tur ir tik daudz dokumentu un uzrāda ķēdēm izvēršot GIC, bet carefull par chosing topoloģijas.Tā kā daži nonideality in OpAmps dažas iepazīstināja shēmas var iznīcināt jūsu pārskaitījumu funkciju.
Jūs schould uzmanīgi modelētu kompensēt jautājumu un biežums pazīmēm.

Sveicieni

Izmēģiniet meklēju šo grāmatu: Dizaina Active RC circuits
Autors: Leonard T. Bruton (šī grāmata ir izpārdots gan)
Dāvanas plaši par Immitance konvertētāji.
Arī skatīties uz IEEE Xplore par R. Senani.Viņš ir strādājis ar šīm uz ilgu laiku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back