ACIM rotora magnētiskā lauka un statora magnētiskā lauka?

A

anotherbrick

Guest
jo AC indukcijas motoru nav rotoru un statoru magnētiskā lauka ir pats ātrums? (Bet rotors griežas ar lēnāku ātrumu nekā statora rotējošā lauka) var kāds paskaidrot, kāpēc?

Sinhronā ātrumu Asinhronā dzinēja nozīmētu noteikta rotoru lauka rotora atskaites sistēmā. Bet indukcijas motoru nevar uzturēt statisko rotoru jomā, jo tai nav pastāvīgo magnētu vai aizraujošu strāvu. Tādējādi rotora laukam ir rotēt ar ātrumu, kas ir vienāds ar starpību starp sinhrono un faktisko motora ātrumu. Indukcijas motors ir tipisks S-veida ātrumu un griezes momentu īpašība pakļaujot nolieces brīdi.

ja rotors griežas pie 1400 apgriezieniem minūtē, bet statora lauka sinhronu 1500 statora lauka sweep rotora 100 reizes / min, lai tur ir 100 / minūtē izraisīja rotora magnētiskā lauka (ja mēs domājam rotors stāv), jo rotora pati virpošanas, faktisko ātrumu rotora magnētiskā lauka 1400 + 100 = 1500 arī ir tikai posms atšķirība starp diviem es domāju nepareizi?

Analīzei mehānisko uzvedību, tikai lauku rotora atskaites sistēmā jautājumiem. Tā ir rotācijas ātrumu 100 / min savu piemēru.

kāpēc es gribēju zināt par rotora magnētiskā lauka? In FOC ir nepieciešams zināt stāvokli rotora magnētiskā lauka dēļ, kas kodētāju atrodas vārpstas ACIM tomēr rotora magnētiskais lauks rotē ātrāk nekā diska sevi kā es saprotu, tas ir vienlaicīga ar invertoriem izejas frekvenci manu jautājumu, kā es varu zināt, stāvoklis rotoru magnētiskā lauka tikai skaitot vārpstas devēja, ja tie ir citu ātrumu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back