D
dzanches
Guest
Hello guys, Šis ir mans pirmais post šeit. Arī es neesmu dzimtā angļu valoda, tāpēc es atvainojamies iepriekš par manu dažreiz smieklīgi angļu. Nu, es biju tik laimīgs ar savu AC stick metinātājs, kamēr es izlasīju labu kritiķi, lai stick DC metinātājiem, kas, manuprāt, ir arī aicināja inverter wleders. viņi saka, metināšana ir daudz vieglāk, bet tie ir pricy arī: viņi būtu ievainots manu maku. Esmu lasījusi, ka daži gudri puiši ir konvertēta to AC metinātāji kamerā DC tiem pievienojot fullwave tilta taisngriezis (un daži citi produktiem, lai netraucētu izvade) un sekundāro, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešams, elektroniku, kas var izturēt augstu strāvas (70-150A vairumā gadījumu). Tas nav lēts risinājums man, jo šīs lietas ir tiešām dārgi šeit. Buying invertoru, šķiet, ir, diemžēl, vienīgā iespēja. Tomēr, tā nonāca pie manā prātā, ka tas varētu būt iespējams pievienot taisngrieža primārās. Šī pieeja ir liels adavantage ka taisngrieža tilta, kas var atbalstīt līdz 35A maksā aptuveni 2 dolāri, un man būtu nepieciešams tikai viens!. No otras puses, I dunno cik bīstami šī shēma varētu būt (un kāda gala rezultātu izskatīsies). I ilga dažas simulācijas, lēts programmatūras un es atklāju šo pieeju ļoti daudzsološs, faktiski parādot somewaht netraucētu DC strāva / spriegums. Es neesmu eksperts elctronics un šiem produktiem, tādējādi jebkurš komentārus ir apsveicami, pirms es turpināt. DanSan Meksika