AC metinātājs uz DC metinātāja, pievienojot tilta galvenais ... ir iespējams?

D

dzanches

Guest
Hello guys, Šis ir mans pirmais post šeit. Arī es neesmu dzimtā angļu valoda, tāpēc es atvainojamies iepriekš par manu dažreiz smieklīgi angļu. Nu, es biju tik laimīgs ar savu AC stick metinātājs, kamēr es izlasīju labu kritiķi, lai stick DC metinātājiem, kas, manuprāt, ir arī aicināja inverter wleders. viņi saka, metināšana ir daudz vieglāk, bet tie ir pricy arī: viņi būtu ievainots manu maku. Esmu lasījusi, ka daži gudri puiši ir konvertēta to AC metinātāji kamerā DC tiem pievienojot fullwave tilta taisngriezis (un daži citi produktiem, lai netraucētu izvade) un sekundāro, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešams, elektroniku, kas var izturēt augstu strāvas (70-150A vairumā gadījumu). Tas nav lēts risinājums man, jo šīs lietas ir tiešām dārgi šeit. Buying invertoru, šķiet, ir, diemžēl, vienīgā iespēja. Tomēr, tā nonāca pie manā prātā, ka tas varētu būt iespējams pievienot taisngrieža primārās. Šī pieeja ir liels adavantage ka taisngrieža tilta, kas var atbalstīt līdz 35A maksā aptuveni 2 dolāri, un man būtu nepieciešams tikai viens!. No otras puses, I dunno cik bīstami šī shēma varētu būt (un kāda gala rezultātu izskatīsies). I ilga dažas simulācijas, lēts programmatūras un es atklāju šo pieeju ļoti daudzsološs, faktiski parādot somewaht netraucētu DC strāva / spriegums. Es neesmu eksperts elctronics un šiem produktiem, tādējādi jebkurš komentārus ir apsveicami, pirms es turpināt. DanSan Meksika

Hi, transformators darbojas ar elektrību, lai pārvērstu augstāku spriegumu mazākiem kārtējiem pamatskolas līdz augstskolas pašreizējo zemāko sprieguma vidusskolas. Taisngriezis diodes būs jānovieto sekundārās ķēdes. Jūs, iespējams, var atrast dažas lēts pārpalikums taisngrieži tiešsaistē. Regards, scanman

Paldies par jūsu palīdzību scanman, I appreciate it. Es zinu, ka taisngrieža diodes parasti tiek ievietotas sekundārajā spole, tas ir parastajā veidā, kā arī dažas kondensatoru un dažiem citiem produktiem, ja nepieciešams. Es tikai domāju otrādi ... Es domāju, tas ir vēl lētāks un vieglāk iegūt diodes, kas atbalsta augstspriegums, zemas strāvu nekā zema sprieguma augstu strāvas. Tātad jautājums ir, ja es iegūtu tādu pašu rezultātu ar abām pieejām (taisngriezis primārās vs taisngrieža ar vidusskolas. Cheers, Dansan

Ja jums bija transformators un nodot diode primārās, jūs varētu saņemt impulsa DC vērā primāro. Tas impulsa DC būtu, ļoti neefektīvi, radīt dažas AC sprieguma sekundāro. Nebūtu DC līmenis vidusskolas. Tātad, vēlamo efektu - līdzstrāvas izejas jaudas, metināt ar, nav sasniegts. Ko jūs ierosinot ir līdzīga kā invertora metināšanas vienības darbu. Tās izmantošana FETs vai IGBTs pāriet bez iesaistīto transformators, AC uz DC strāvu.

Ja jums bija transformators un nodot diode primārās, jūs varētu saņemt impulsa DC vērā primāro. Tas impulsa DC būtu, ļoti neefektīvi, radīt dažas AC sprieguma sekundāro. Nebūtu DC līmenis vidusskolas. Tātad, vēlamo efektu - līdzstrāvas izejas jaudas, metināt ar, nav sasniegts. Ko jūs ierosinot ir līdzīga kā invertora metināšanas vienības darbu. Tās izmantošana FETs vai IGBTs pāriet bez iesaistīto transformators, AC uz DC strāvu.
Pa labi, paldies par skaidrojumu, tagad skaidrs. Ietaupīts man laiku. Tāpēc tagad es to apskatīt, lai dc metinātāju un nopirkt vienu. cheers, dansan

Hi, man bija lasījumā šo amatu, un jautājums, ja recified bet bezfiltra AC spriegumu, varētu izmantot, lai satraukt transformators? Galu galā transformatori pamatā mainās magnētiskā lauka, var redzēt, ka novērsti DC, izmantojot tilta taisngriezis (pilna viļņa taisngriezi) būs vidēji DC komponents, kas saņems izšķiests apkures primārais. Apsver arī transformators, kas induktors tā centīsies, lai izlīdzinātu fullwave labot DC. Bet ja mēs izmantojam pusi vilnis taisngriezi. Šādā gadījumā sprogoties var būt pārāk daudz, lai induktivitāte filtrēt un tas varētu strādāt, skaidrs trūkums ir tas, ka vidējā izejas spriegums būs uz pusi tik par pilna viļņa taisngriezi bet šajā tam vajadzētu strādāt. Var es centīšos kaut ko, kā šis ar audio transformatoru un ziņo par rezultātiem! Asimov

Hi Asimov, Tas izklausās interesanti. Patiesībā man nav uzskatāms apkures daļā, domājot izvietojot taisngriezis par primāro. I dunno daudz elektronikas, es piekrītu. tomēr, lai jūsu ideja es domāju, ka jūs varētu divkāršot sprieguma, labot un nosūtīt to tiesībām uz primāro, šādā veidā jūs varētu kompensēt zaudējumus sprieguma. Starp citu, pateicoties palīdzību scanman es atklāju, ka, izmantojot taisngriezis, 555 taimeri un MOSFETs var iegūt stick metinātāja tuvu invertoru metinātājs, kas joprojām pieejamas par mani. Es pētniecība dažas dienas vairāk, un ļaujiet jūs zināt. dansan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back