E
eklikeroomys
Guest
Halo,: sad: Es esmu, izmantojot Cadence Abstract redaktoru, lai izveidotu abstraktu ņemot vērā standarta ciparu šūnu. Pilnvaras sliedēm no šūnas sastāv no 1 metāla slāni. Kad es pievienot Metāla 1 slāni ekstrahē Power Tīkli galda un atzīmējiet izveidot piespraudes lodziņā Running Step izvilkumos, es noklikšķiniet uz Run un ekstrakts Step izpilda veiksmīgi. Tomēr, kad es palaist Abstract solis pabeidzot Ekstrakts Step kā paskaidrots, rīks avārijās un izejām. Vai kāds bija līdzīgas problēmas un varbūt risinājums? ? Es daru kaut ko nepareizi
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 12:15 ---------- Previous post bija 11: 45 ---------- </span></span>
es atklāju, ka tad, kad es atslēgt Extract Power Nets iespēju, sistēma arī avārija ....
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 12:15 ---------- Previous post bija 11: 45 ---------- </span></span>
es atklāju, ka tad, kad es atslēgt Extract Power Nets iespēju, sistēma arī avārija ....