a reālā kodols

H

harrysoin

Guest
Kā es varu saprast gudrība reālajā laikā kodolu?
kādas labas idejas vai grāmatu, lai konsultētu

čau,

ir daudz grāmatas par rtos šajā forumā
tikai meklēt to EAA E-grāmatas Upload / Download sadaļā

atā

Ugunsgrēks uz Stieples: SM2:

varat lasīt UC os ar Labrosse par starteri, avansa tēmas, Linux kodolu iekšējie.

Čau

Grāmatu sauc UCOS-II Reālā laika kernal ar labrose Vai tiešām ir laba grāmata sākt.

Pirmais solis ir iemācīties programing ņemot priekšrocība Reālā laika sistēmas
pēc brītiņa jūs saprastu RT sistēma Pārskats

ja Jums ir intrested in Kernel līmenis programing tikai tad jums vajag saprast šo

cits jebkurā RT OS rakstīt kompakta kods

labi RTOS laika faktors ir ļoti kritiska norādītās likts uz dažu process ir pareiza tikai tad, līdz pat noteiktu laiku pēc tam, kad šī atbilde ir nederīgs

I guess jums sekot to, ko es teiktuPievienots pēc 51 sekundes:pirmais solis ir iemācīties programing ņemot priekšrocība Reālā laika sistēmas

ja Jums ir intrested in Kernel līmenis programing tikai tad jums vajag saprast šo

labi RTOS laika faktors ir ļoti kritiska norādītās likts uz dažu process ir pareiza tikai tad, līdz pat noteiktu laiku pēc tam, kad šī atbilde ir nederīgs

I guess jums sekot to, ko es teiktuPievienots pēc 11 sekundes:pirmais solis ir iemācīties programing ņemot priekšrocība Reālā laika sistēmas

I guess jums sekot to, ko es teiktu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back