a / d pārveidotāji

P

pjames_e

Guest
Kā izvēlēties pareizo ADC?
uzskaites ierīces amplitūdu un freq.

Jak widać Intel pozazdrościł Nvidii sukcesu w branży motoryzacyjnej i ogłosił, że też będzie oferować producentom samochodów podobne rozwiązania. Platforma In-Vehicle będzie tworzona przez dział zajmujący się rozwojem produktów podłączonych do Internetu (Internet of Things Group), a w jej ramach dostępne będą zarówno całe komputery z wszystkimi nie...

Read more...

Jums nepieciešams zināt, kas rezolūcija (precizitāte jums), too.

teorētiski, sakarā ar Niquist teorija, nepieciešams turēt divus paraugus jūsu signālu katrā periodā no hignest frekvenci.piemēram, ja augstāko frekvenci 10kHz, tad Jums ir nepieciešams, lai iegūtu 2 parauga katra 100Ls.tas nozīmē, ka konversijas laikā jūsu ADC ir mazāks nekā 50Ls (piemēram AD574).

par amplitūda jūsu signālu, jums vajadzētu atsaukties uz ADC datu.ir trokšņu līmeni minēts, ka ierobežojumi, minimālo amplutude jūsu signālu.minimālā amplitūda jūsu signālam jābūt vismaz divas reizes lielāks nekā amplitūdas troksnis.

viena ir nyquist kritēriju, kas jau tika minēti.Tad jums vajadzētu vēlaties dinamiskā diapazona signāla, teiksim -1 līdz 1v, lai atbilstu A / D pārveidotāju konversijas diapazonā.

SNR par signālu nosaka bitu skaitu.ex, a 10 bitu pārveidotājs ir 60db (20 log (1024)).piesargies, ja analog izejvielas vienu beidzās / differntial

šajā gadījumā jums ir jāizmanto diapazona selektors, kā, piemēram, veco multimeter.varat izmantot auto-klāstu, piemēram, jaunus multimeter.
tomēr jums ir paplašināt zema līmeņa spriegums un izlīdzināta augstu spriegumu tā, ka izvirzīja sprieguma nelielu loku, piemēram, 1v uz 5V.tad šim spriegumu uz ADC.piemēram jālieto daudzlīmeņu amplifikācijas:

ievade
|
|____ x10_____x10____x10______ (x1000) _
| | |__________( "X100) |
| |__________________( X10) |
|____________________________( x1) >>>>>> izvēlieties ADC
| |
/ 10 |
|_____________________________( x0.1) _ |Pievienots pēc 11 minūtēm:Atvainojiet, es centos parādīt shēmas diagramma ar tekstu, bet edaboard mainījis viedokli.
šī ir shēma daudzlīmeņu amplifikācijas:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es domāju, ka jūs neesat uderstand jautājums ......

Man vajag zināt tiesības ADC izmantot ciparu glabāšanas osciloskopa ka ir izejas amplitūda 1mv uz 35v rating

izvēlēsies, A / D pārveidotājs, pamatojoties uz amplitūdas diapazonā par analog ievades signāla.Ja diapazonu ievades signāls 0-5V, jums izvēlēties ADC, ka digitizes no 0-5V.

nav ADC, kas ir ieguldījumu klāstu 1mV uz 35V.

Es nezinu, kāpēc es nevaru redzēt iecirkņa image i pievienots!
Kā jebkurā parastā osciloskopa, jums vajadzēs izmantot virkni selektoru.

jebkurš ADC ir ierobežots ievades signāla diapazonā.līdz ar to par šādu plašu spriegumi no 1mV līdz 35V, nav veids, kā izmantot ADC tieši.jums ir paplašināt (izmantojot OpAmp) vai mīkstināt savu signāls tāds, ka amplitūdas tas ir ievades sprieguma diapazons jūsu ADC.

šo diapazonu izvēle varētu darīt manuāli, izmantojot selektora slēdzi (piemēram, 1P5T slēdzi), vai ko var veikt automātiski, izmantojot analog multiplexer (CD4051).

ohh ye i aizmirsāt ...........

i būs atgādināta manu jautājumu ..........

cik ADC ir izmantot .......amplitūda ir volt / departamenta vadītājs osciloskopa, tiesības ....
ja selction no vertikālās ass jutība ir no 1mV/div uz 5 V 12 diapazoni (reālā laika)

Kas rezolūcija (precizitāte) jums (1% vai 0,1%)?
Kas ir maksimālā frekvence jūsu ieejas signālu?

Tuning V / div par Osciloskopi, ir atkarīgas no displejs izmantoti, pilnīgi neko darīt ar ADCs.

thnks vīriešiem ........

Tagad mums ir 0 līdz 220v amplitūdas par osciloskopa .....Vai jūs varat sniegt man padomu un shematisks par attenuator ckt., lai samazinātu izejvielu un siganl ar 100

ja jūs varat redzēt šo signālu parasta osciloskopa, un tas ir līnijas sprieguma (mājas elektrība), jūs shoud izolēt no zemes, izmantojot trasformer.

arī varat izmantot šo shēma, uzmanību zemes savienojumus:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back