9W CFL lampas īsu dzīvi - palīdzība nepieciešama

A

Andy G

Guest
Hi! 9W CFL spuldzes manā avārijas gaismu dod ļoti īss dzīves, diez vai iet 15 dienas --- avārijas gaismas NOHA zīmols ražots Ķīnā Vai kāds, lūdzu, sniedziet dažas idejas par to, kāpēc lampas izdeg tik ātri? Paldies!

Jā .. Es piekrītu FVM. Būtībā chineese izgatavoti izstrādājumi ir projektēti bez R & D, un tādējādi trūkst veiktspēju gados. Parasti padarīt melnu par CFL, ir saistītas ar im-propper frekvence darbību, kas parasti ir saistīts ar sub standarta dizains un tinumu ar ferīta serdi transformators.

Pateicoties FVM un Pranam77 par jūsu vērtīgajiem komentāriem. šie lētas preces no Ķīnas ir plūdi tirgū, un mēs patērētāji zaudē. Es biju cerot kāds varētu man pateikt pareizu likvidāciju datus ferīta serdi, transformators, lai es varētu vējš one sevi.

Es pieņemu, būtu jābūt iespējai, lai uzlabotu produktu, bet tas tiešām prasa redizains. Tas nebūs veiksmīga bez veicot kādu darbu, ka oriģinālu dizaineru acīmredzot garām. Jums būtu nepieciešams pamata elektronika instrumentu šim nolūkam. Īpašā lieta ar Ķīnas elektroniskie izstrādājumi ir, jums augstas tehnoloģijas produktus no dažiem ražotājiem (iespējams, starptautiskas kopuzņēmumos) un trash kvalitātes no citiem. Es nesen demontēt notebook SMPS, kas beidzās tā ir dzīve pēc pāris nedēļām darbības ar mazu loka izlādes pie jaudas tranzistoru pins. Es atradu neticami maza izolācijas attālumus, kā arī vietās, kas būtu sagaidāms, lai sasniegtu elektrodrošību. Līdz ar to ražotājs "aizmirsa", lai atzīmētu produktu ar SELV simbolu (divi koncentriski kvadrātu). Es nolēma pieprasīt garantijas nomaiņa ...

Nopirkšu Sylvania CFL ir. Krāsas temperatūra 3k ir tīrs balts un, pat ja tās ir arī Ķīnā tie ilgt gadiem. Pāris neizdevās, un pēc tam sazvanoties Sylvania tie sūtīja kuponi nomaiņai. Bezmaksas CFL ir no mana elektrības komunālo pakalpojumu uzņēmums tika atsaukti, un aizstāta tāpēc, ka ķīniešu ražotājs nozaga cita uzņēmuma sertifikācijas zīme, un tie pilēja dedzināšana plastmasas.

Audioguru thank you very much patiešām par jūsu novērojumiem

Kā labi zināms fakts, ka Indija ir trešā korumpētākā valsts pasaulē, cilvēki šeit ir nepieciešams labs lēti. Nav svarīgi, tas var būt laiks no divām 1 orr mēnešu vai pat nedēļu. Tādējādi chineese produkti tiek ražoti trīs kategorijās ASV, Eiropas un Āzijas tirgos, kur asian kategorijā tiks chepest un inferiorest visu, salīdzinot ar othet divās kategorijās. Mēs saņemam chineese 9 vatu CFL ar spuldzi iebūvēts balasts tikai 29 / - rūpijas. Appx 0,6 $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back