915MHz AM detektoru vajadzīga palīdzība

E

exata

Guest
: D Hi! Man vajag izveidot AM detektoru, ko izmanto 915MHz diapazonā. Es vienmēr var piekļūt pārvadātāja (raidītāja izejas) frekvenci. Liela problēma ir tā, ka ieejas signāls (915MHz no uztverošo antenu) var atšķirties no 40dBm līdz 20 dBm un AM modulācijas dziļa ir ļoti (patiešām ļoti) maza. Daži-90dBm jutību, kas nepieciešama, lai demodulate signālu. Tas nozīmē, ka tradicionālo diode / taisngrieža demodulators ir neiespējama. Es meklēju ķēdes, kas var noteikti pārveidot signālu baseband izmantojot zināmo LO raidītāja nesējfrekvenci (kaut kas līdzīgs nulles freq. IF maisītājs). Es jau pārbaudītas shēmas, piemēram, viena parādīts h ** p: / / www.anotherurl.com/library/2.4GHz_AM_RX.htm, bet tas, šķiet, nav iespējama pie 915MHz cieš no sliktas selektivitāte (tomēr šādas shēmas izstrādāti 915MHz būtu vēlama). Varētu kāds palīdzēt, lūdzu? Paldies jums visiem.

Jūs varat palielināt modulāciju līmenī? Vēl vienu lieta būtu divas uztvērēji, viena ar dažiem RF iegūt priekšā diode. Pārbauda divas izejas un pieņemt informāciju no tāda, kas šķiet daudz pārliecinošāki.

:? Hi! Modulācijas līmenis nevar palielināt. Faktiski tā ir backscattering signālu, kas nāk no RFID sistēma atrodas 20feet intervālu. Nosūtītājas un saņēmējas antenas ir izvietoti viens otram blakus, tāpēc ieejas signālu var sasniegt 20 dBm līmenī. Liela priekšrocība ir tā, ka es varētu būt piekļuve kabīnei frequqncy. Es zinu ķēdes, kas izmanto maisītāju (ar norādi MCL JSIQ-911D-1, nevarēja atrast nevienu spec. No tā), kas darbojas šajā pieteikumā. Big thanx.

Ar visām AM detektoru jums ir AGC, jo lielāks dinamiskais diapazons, jo labāk. Es lieto Philips ierīce, kas faktiski tika paredzēts TV lietojumprogrammām viens no maniem dizaina pirms dažiem gadiem. Es meklēt numuru un, ja tas joprojām ir pieejama post to šeit. Jums būs nepieciešams, lai sajauktu leju freq, ietilpst mikroshēmas max darbības diapazonu + / - 38MHz ----------- Tas bija TDA8341, bet izskatās, ka tas vairs nav pieejams. : ( http://www.semiconductors.philips.com/acrobat/datasheets/TDA8340_1_CNV_2.pdf Jūs varētu atrast kaut ko par aizstāšanu meklēšanas Es piešķiru shēmas diagramma, kur es to vienā Mūsu spektra analizatoru dizaina's demod funkcijas FM / AM brīdī, ja tas ir jums kaut kā palīdzēt

Ar ZIF konfigurācija, izmanto DC bloku vāciņu izņemt LO, tad amplifire AM signālu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back