90s2313 video ģenerators

Pārbaudiet izejas spriegums, tas būtu 1Vpp. Pārbaudiet montāžas un rezistoru vērtības. Kā es zinu, pretestības video ierīces ir 75Ω, bet šajā ķēdē nav.

Visticamāk 75Ω ieejas pretestība no jūsu TV-Monitor ir novājināts lielumu video signāla .. Ja monitors ir slēdzis, kas izvēlas no High-Pretestība un 75Ω, noteikt to High-Pretestība .. Pretējā gadījumā jums būs nepieciešama bufera .. Attached ir, piemēram, viena BJT vienotība iegūt pastiprinātājs / buferis .. Sveicieni, IanP

Hi IanP I pievienotās jūsu bufferand un tagad man ir 1.2Vpp video signāls iet uz TV monitora bet attēls ir melnbalts. Kāpēc tas ir B & W?

Centieties, lai "spēlēt" ar slodzi kondensatori ap 17.734MHz kristāla .. Piemēram, pievienojiet 100pF (vai pat vairāk) pin 4 (XTAL2) un 47pF pin 5 (XTAL1) .. Sveicieni, IanP

Šis forums ir lieliska. Man ir bijusi lūdzot risināt šo problēmu mēnešiem. BINGO. Tikai izvēloties dažādiem slodzes kondensatori (120pF + 47pF) un krāsu, ir ON. IanP, ka bija izcili ierosinājums! : D Paldies. : D: D: D

Ļoti priecīgs dzirdēt, ka diagnoze bija pareizs .. Sveicieni, IanP

Jā, tas strādā:::! DI aizstāj 2x22pF ar 150pF un 47pF. Tagad, kā padarīt visu ekrānu blue:?:

Pirmkārt, ja jūs plānojat darīt šo darbu pareizi, jums vajadzētu izmantot otro versiju programmatūra, kas ir īstenojusi visus nepieciešamos elementus, video rāmja, tas ir, H-sync, V-sync, equalizations un visu, kas stuff .. Otrkārt, ražot vienu krāsu ekrāns jums ir programma mikrokontrolleru pastāvīgi ģenerētu krāsu pārvadātājam uz laiku, kamēr visa horizontālā līnija .. Tas prasīs daudz norādījumi (skat. kods - 4 OUT instuctions formā vienā ciklā) bez citas darbības (-u) starp ..
Code:
 color_carrier: out portd, up_color out portd, viens no portd, down_color out portd, vienu ...
Ja iespējams, do savu mājasdarbu un aprēķināt, cik daudzi no šiem cikliem, ir nepieciešama, lai aizpildītu vienu horizontālu līniju un to, kā tas ir saistīts ar izmēru AT90S2313 programmas atmiņu, citiem vārdiem sakot, būs pilnu kodu iederas tajā vai nav .. Sveicieni, IanP

Es neesmu ļoti labi pārzina 90S2313. Vai jūs domājat kodu nevar ievietot flash?

AT90S2313 ir "tikai" 2k programmu atmiņu, un tā nav pietiekami lielas, lai šis pieteikums (blue screen) .. Es recon to varētu izdarīt, ja programmas atmiņas ir kaut kur tuvu 4k .. Ja jūs joprojām vēlaties izmantot to pašu kodu, jums ir "stick" ar vienas ģimenes .. Izmeklēt, ja, piemēram, AT90S8515 vai atmega8515 var būt "pārāk clocked" pie 17MHz .. Sveicieni, IanP

Paldies par jūsu palīdzību. Es domāju, ka es varu izmantot ekrāns ar krāsu bāri un 90S2313. DrWho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back