8086 mikroprocesors

paldies jums, ja jums ir kāda ideja par reālu skaitli un to, kā stor par šo 8086 mic. un tas opration

Divas grāmatas ir lielisks atsauces uz 8086 - 1. Ar Halls. 2. Ar Bhurchandi. nosaukumus gan grāmatas ir kaut kas līdzīgs "Advanced mikroprocesorus un saskarsme / programmēšana". Lūdzu, pārbaudiet tos ... bye

Es zinu ļoti labu grāmatu iesācējiem 8086 montāža tā: "Asambleja Valoda Programmēšana" ar Yatha Yu šī grāmata ir ideāls newbies.

hi labākās divas grāmatas par šo tēmu ir IBM PC montāžas proramming ar peter Abel Intel mikroprocesoru ..... Barry BREY i dont ir kāds no viņiem, bet mēģināt, lai tos atrastu .!!!! Best Regards: D: D: D: D: D

[Quote = Nimer] hi labākās divas grāmatas par šo tēmu ir IBM PC montāžas proramming ar peter Abel Intel mikroprocesoru ..... Barry BREY i dont ir kāds no viņiem, bet mēģināt, lai tos atrastu .!!!! Best Regards: D: D: D: D: D [/quote] Hi Nimer, es esmu šausmīgs nepieciešama grāmatas BREY ....... ru spēj, lai savāktu to .... ja u ir tā ... lūdzu, palīdziet man ... sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back