80196

M

misha82

Guest
Sveiki
šajās dienās im mēģina iemācīties programmēšanas montāžā valodu 80196.bet im saskaras daudz problēmu.im, izmantojot IAR darbagaldu rīks.Es gribu zināt vai ir nessecary zināt, C vai C , lai uzzinātu plānojumu 16 bit mikrokontrolera.
Esmu strādājis par 8051 līdz.
PLS man palīdzēt
thanx

196?wow log reizi ne redzēt ....Klausīties sarežģītāka procesors augstāka līmeņa valoda jums ir jābūt efektīvai attīstībai. Tas dienām CPU ir ļoti ātri, lai jūs varētu pieņemt daudz nav optimazed koda tirgo nevis ātri. Who cares, cik ātri jūs varat ieslēgt LED.Tātad, agrāk vai vēlāk jums būs jāiet C.. Kāpēc ne sākt jau tagad un efektīvāk kopumā.

Labākais veids, kā iemācīties 80196 programmēšanas ļoti ātri un efektīvi izmanto Emulator.There ir daudz ledus (ar ķēdes emulatora) tīmekļa slaveno viens projekts 96 jūs varat atrast šeit www.phyton.com / htdocs / downloads.shtml vai varat ieviest yor savas treneris pats. Ir arī daudz simulatori tīmeklī.

Uz 16bit es jums iesakām doties uz C pārrobežu kompilatoru.Parasti 16 un augstāk CPU ir C optimizēti valodu tik izmantot C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back