8 ch ADC -> mcu -> PC

A

Analyzer

Guest
Hi there, Man vajag izveidot interfeisu, kas ir 8 ch ADC pieslēgts pc.I vēlaties mērīt spriegumu no 0-5V ar šo circuit.I redzēja viens puisis būvēts šo ierīci ar pic14f000.I nevar kopēt ierīci, jo tā mcu ir kods protected.So man ir nepieciešams, lai izveidotu savu device.I vajag līdzīgu projektu (shematisks, pirmkods MCU (asm), pirmkodu kontroliera programmas pc). Vai jums ir kāda ideja? Man tiešām ir nepieciešams šo project.Thanks. Analizatora: (PS Es pievienots blokshēma.

Mēģināt likt ADC0838 Nacionālās Semiconductor. Skatīt nākamo url: http://www.technology.niagarac.on.ca/students/msimms/ Jūs varat lejupielādēt avota kodu. Jo tas jums ir rutīnas ADC0832 lasīt. ADC0838 ir 8 kanāli, mainīt avota kodu, ir vienkārša. Tikai jums jāpievieno izvēlieties staciju rutīnas. Ja jums nav nepieciešams liels ātrums ir laba izvēle. Sveicieni. Es ceru, ka noderēs.

Hi, Kas nepareizi ar 16F877 PIC vai līdzīgu? Ja jūs alredy zināt, kā programma PIC tad tas ir ļoti viegli ieprogrammēt ADC in PIC 16F8xx. Man bija arī izmanto MCP3208 no micochip un tas ir arī viegli lietot ar SPI interfeisu.

Mana bakalaura projekts bija 16 kanālu analogā datu iegūšanas kuģa. Es PIC16F877 un 2x 4051 8x1 analog mux par 16 kanālus, bet, ja jums ir nepieciešams tikai 8 kanāli un 0-5V klāstu, tas ir patiešām viegli īstenot tikai ar PIC16F877 un MAX232 panta par seriālo portu). Kas Jums nepieciešams? Shematisks, PCB zīmējumi, pirmkodu? Es varu sūtīt vārdu failus manu projektu, bet diemžēl tā nav angļu :-(

hi TI kompānija ir 8 kanālu 16BIT ADC ar 8051 CPU iekšpusē ar lielu daudzumu flash atmiņu un citām feartures.you var izmantot to zemā ātruma designs.gain un filtrē var programmēt ar programmatūru. un jūs varat atklāt se / nsor stiepļu pārtraukuma ar to. atā

Hi Analyzer, lūdzu apmeklējiet Maxim pie: http://www.maxim-ic.com/appnotes10.cfm meklēšanas un jūs atradīsiet app, piemēram, jūsu. Daudzas citas progr ir tur vienkārši skenēt vietā. Piezīme: Jums nav vajadzīgi MCU, ja jūs izmantojat paralēlo portu vai RS232 vienkārši pārbaudīt. Viesuļvētra

Paldies visiem replies.I esmu elektroniskās amatieru, tāpēc man nav pieredzes par dažiem īpašiem priekšmetiem, piemēram, adcdac.I vajag visu par šo project.For piemēram shematisks, programmaparatūru uz pic c pirmkods tiks novērtēti) un pirmkodu pc program.I nevaru atrast Atmel MCU s here.So visnoderīgākā mcu ir pic16f877 šeit (es varētu viegli atrast). Vai man ir 8 ch ADC ar šo MCU bez ADC ic? . Kāda ir izšķirtspēja (? Cik biti) Es gribu, lai izmērītu sprieguma simultaneously.If jums ir info, lūdzu, palīdziet man: (

Es domāju, ka vispirms ir datasheet par PIC16f877. ADC ir 10 bitu (es domāju). Jūs varat izmantot CCS kompilatoru. Šis kompilators ir vedni. Ar šo jūs varat veidot failus ar par ADC bibliotēkām, piemēram. Jūs varat lejupielādēt šo MCU fileman šajā lapā. Jums tikai nepieciešama bezmaksas reģistrācija. Sveicieni.

Jā, tas (16f877) ir 8 CHS uz 10 bitiem LDC. Ja jums nav nepieciešama ļoti augsta accuacy tad jums nav ārējās ADC. Ja jūs esat pārliecināts, ka ieejas signāls nepārsniedz 5V, tad es domāju, ka jūs varat vienkārši savienot ADC ievade ar vienkāršu RC filtriem. Ja jūs neesat jau ir citi instrumenti, lūdzu, apskatiet Par C kompilatoru: h ** p :/ / www.htsoft.com. Lite versija ir bezmaksas, bet jūs varat arī atrast pilnu versiju kaut kur internetā. Programmēšanas rīkiem: h ** p :/ / www.ic-prog.com. JDM ir vienkāršs, bet es nerver būvētas tas pats.

Man ir CCS, bet es pat nedomāju spēlēt ar 877 ADC funtion.How būs es varu pieslēgt mērīšanas taustiem, un kā es rakstīt kodu? Vai ir kāds piemērs projekti šeit tuvumā? Paldies.

Ir piemērs fails (CCS) piemēri dir skaits: EX_AD12.C un EX_ADMM.C palīdzības failu WIL jums viss. Ja jūs vēlaties 10bit ADC jums vajadzēs izmantot sprieguma atsauci līdzīgu REF02 citādi pārveidotājs dod ļoti nestabila vērtība. 8 biti, nav nekādu problēmu (19.5mV/bit) kanālu selektors nepieciešams zināms laiks, lai swich inputpin, un analogās ieejas jābūt zema pretestība vai konversijas laiks kļūst garāks.

hi im izmantojot at8535 MCU .. Man ir daži jautājumi 1) Vai es varu savienot AGND ar -5 un Aref līdz +5 par sprieguma līmeņos, sākot no -5 līdz 2 +5) kādas vērtības būtu jāizmanto 2 kondensatoriem, kas saistīti ar kristāla panta datu lapa nepaskaidro ka) 3) Es zinu mazliet montāžas un es varu mācīties 8051 montāžu, bet dont zināt, kā izmantot ADC ar at8535 MCU

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back