7x5 punktmatrica displejs ar 8086

P

PCBwire

Guest
Palīdzība, man ir pabeigt manu mājasdarbu. Man ir likt 7x5 punktmatrica LED displejs uz 8086 adrese un datu kopnes. Katrs risinājums man bija redzējis ir ar pic vai citu microcontroler, labi, tas varētu būt ar 8086. Visu displeja vajadzētu būt grafiskā karte, kura gaida uz dažiem IO adresi un 8086 var rakstīt uz tās kadru bufera, ja tā vēlas.

Hi PCBwire, Jums tikai ir noteikt adresi kartēšanas (lapas?) Atmiņas un vada, izmantojot dažas adreses dekodera, tad CPU lasīt no atmiņas (RAM vai ROM), tad izejas tā rezultātā vai var jūs varētu uzdot savu dizainu ar vecās CGA karti.

Jā, kaut kas tamlīdzīgs. Nezinu, kā padarīt LED displejs. Man ir ideja likt reģistrs, kas rezultātiem būtu vadu tieši noveda, un CPU varētu rakstīt, ka reģistrus. Tas ir vienkāršākais veids. par 7x5 displeja 5x 8bit reģistros neded. Varbūt inpractical. Tāpēc, ka es esmu jauns, kas 8-bit reģistrs, kas varētu izmantot. Searchng par TEXAS INSTRUMENTS vietas, tikai konstatēja, d-flip flop maiņu reģistros.

Visa projekta nedrīkst īstenot, man ir tikai izdarīt, ja protel. Resistry + LED displejs būtu jāuzskaita vienkāršākais. Vai daži man piemēru nekustamā 16 bitu reģistrs, kurā var ielādēt datus, datu glabāšanai, ja vien tas ir nepieciešams, līdz nākamās kravas bez mainās, un izejas datus par katru pulksteni. Vienkāršu klasisko reģistrā. Ja jūs izmantojat microcontrolers, jums negatīvu punktus. Tas ir par mājasdarbu, vienkārši sāku darīt, zina gandrīz neko. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back