74XX132 par frekvenču mērītājs

L

Li_ereunpisan

Guest
ko labu TTL 74XX132 sērija izmērīt frekvenci, sērija HC, HCT, AS, ALS, utt? I'se izmēģināju .... lai izmērītu zemas frekvences (1Hz-10kHz) var lasīt, bet lai izmērītu augstu frekuency (1MHz-50MHz) nevar lasīt, bet specifikācija frekuency metru mana līdz pat 50MHz ...

jūs, iespējams, nenodrošina pietiekamu signālu uz jūsu metru ievadi. Pie augstākas frekvences jums ir jābūt uzmanīgiem, kā jūs saskaņot savu "signālu ģeneratora ar savu skaitītāju. Tāpat tā nav skaidrs, ko jūsu atsauce uz 74xx132 ir? Ka tikai NAND ar Schmitt vārtiem?

Vai jūs varat ievietot mazliet vairāk informāciju par savu skaitītāju es domāju kādu priekšstatu vai pareizi parametri, piemēram, uzņēmuma nosaukums, daļa numuru utt par forumā Mans GEUSS šeit ir tas var būt dažas dažādas konfigurācijas frekvenci vairāk nekā 10MHz ... ..... .. bcz parasti signalizē ar to klāsts tiks mērīta, izmantojot CRO ..... tradicionālo frekvences mērītājs izmanto balansa tilts tehniku ​​mērījumu biežumu .... kā jebkad tagad dienā pat laika skaitīšana ar ciparu metode ir ļoti populāra frekvenci mērīšana ... Lai jums veicas

jūs, iespējams, nenodrošina pietiekamu signālu uz jūsu metri ievadi. Pie augstākas frekvences jums ir jābūt uzmanīgiem, kā jūs saskaņot savu "signālu ģeneratora ar savu skaitītāju. Tāpat tā nav skaidrs, ko jūsu atsauce uz 74xx132 ir? Ka tikai NAND ar Schmitt vārti?
frekvences mērītājs, lai izmērītu digitālo frekvenci, ieeja caur BFR93 tranzistors biežums pēc tam nosūta uz 74HC32, es nesaprotu, kā īpašs signāls būtu jāiet uz 74HC32 uz es redzēju daudz atsauču kas izmanto 74HC32
Vai jums post mazliet vairāk informāciju par savu skaitītāju es domāju kādu priekšstatu vai pareizi parametri, piemēram, uzņēmuma nosaukums, daļa numuru utt uz forumu ..... Mans GEUSS šeit ir tas var būt dažas dažādas konfigurācijas frekvences vairāk nekā 10MHz ..... bcz parasti signalizē ar to klāsts tiks mērīta, izmantojot CRO ..... tradicionālo frekvences mērītājs izmanto balansa tilts tehniku ​​mērījumu biežumu .... kā jebkad tagad diena pat laika skaitīšana ar ciparu metode ir ļoti populāra frekvenču mērījumiem ... Veiksmi
Es izmantot šo shematisks kā referency

Jūsu identifikācijas shēma ir kombinācija LC metru plus EGĀ metru plus frekvences mērītājs. 74AC132 tiek izmantots, lai izvēlētos datus no vai nu (1) LC sadaļā vai no (2) ar FreqInput sadaļā. Lai ļautu freq mērītāja sadaļu, signāla RC1 (no UC) jāiet augsts, un signāla RC2 jāiet zems. Tad frekvences signālu izpaužas ļāva un jāizvada uz PIC RC0. Slēdzis SW2 kad slēgta palielinās peļņu no ieguldījumu attiecībā uz frekvenču daļu. BF998 un BFR93A ķēdēm darbojas kā pastiprinātājs / ieejas buferis jūsu frekvences signālu. Aizveriet SW2 lasot augstākas frekvences. Tāpat kā es teicu, pie augstām freqs jums nevar sniegt ieguldījumu pareizi "saskaņotu" veidā, un līdz ar to kļūst pārāk zems signālu pie jūsu 74xx132 lai tā sniegtu ticamu rezultātu. Vai kopš pie 50MHz periods ir 20ns, tad varbūt 74AC132 nav pietiekami ātri reaģēt. Jūs varētu mēģināt izmantot 74ACT132, vai daži pat ātrāks Šmits vārti šeit augstākās freqs. Jautājums arī ir - kāda ir jūsu signāla avots? Un kā jūs zināt, tas dod rezultātu 50MHz, un kādā līmenī? Gadījumā, ja Jums ir samontēti šīs ķēdes pats, tad tur varētu būt citi kļūdas, ko es nevaru prognozēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back