70 db pieaugums @ 1 Ghz opamp

S

sonaiko

Guest
Guys, Man vajag izstrādāt opamp, kas ņem 1 Ghz AC ieejas un paplašināt to ar pastiprinājumu lielāks par 70 dB. BW nepieciešams, ir lielāks nekā 15 MHz. Lūdzu pasakiet man, ja šie specs ir iespējams vai nav 0,18 um CMOS kā es esmu redzējis daudzus dokumentus ar 70 db kā dc ieguva, bet tikai vienotība iegūt aptuveni 1 Ghz. Es appreciare, ja jūs atsaukties mani, lai palīdzētu dokumenti / grāmatas / diegiem .. Paldies.

Tas ne darbu opamp, ne par vienu atsauksmes pastiprinātāju. Baidos, jums ir grūtības īstenot 70 dB iegūt @ 1 GHz mikroshēmā. Bet RF IC puiši jāpastāsta.

CMOS: Circuit Design, Izkārtojums, un simulācija, TEC 24, 26

Hai Par cik pieteikumu jūs circuit paredzēts? Es domāju, vairākas sērijas LNA s var sasniegt 70 dB iegūt pie 1 GHz.

Tāpēc šķiet, ka tas ir darbs LNA? Kāda ir atšķirība starp LNA un opamp atšķirība? Arent viņi abi vajadzētu paplašināt? Vai jūs varat man palīdzēt, atsaucoties uz līdzīgiem pētījumiem un dokumenti / grāmatas par šo?

Tāpēc šķiet, ka tas ir darbs LNA? Kāda ir atšķirība starp LNA un opamp atšķirība? Arent viņi abi vajadzētu paplašināt? Vai jūs varat man palīdzēt, atsaucoties uz līdzīgiem pētījumiem un dokumenti / grāmatas par šo
jā? - Viņi abi pastiprināt signālu. Ņem jebkuru grāmatu par RF Microelectronics - jūs atradīsiet atbildes uz visiem jūsu jautājumiem.

Par LNA, viens posms parasti izmanto. Tā arī strādā induktors, slodzes. Universālas opamp parasti izmanto diferenciālo inputa + daži iegūt posmos.

Kāpēc LNA parasti ir izstrādāta ar vienu ieejas? Arī es nevarēju atrast papīra vai grāmatas par LNA ar 70 dB iegūt pie 1 GHz ..!

70 db un iegūt pie 1 GHz uz vienu CMOS mikroshēmas? Kā jūs plānojat saņemt un izslēgt chip, bez atgriezeniskās saites sakabes izraisa to oscilēt? Good luck.

Man nepieciešams izstrādāt opamp, kas ņem 1 Ghz AC ieejas un paplašināt to ar pastiprinājumu lielāks par 70 dB
. Nez, ja tas ir projekts, uzdevums? Ja jā, tad cik daudz neziņa ir pienākums izdot to students? Es iesaku pārfrāzēt tā: "Parādīt, kāpēc tas nav iespējams veidot ..."

Ko tu domā tas būs oscilēt? Protams tas ir uz vienu mikroshēmu .. Kāda ir maksimālā peļņa šobrīd sasniegts 0.18um LNA? Im gaida manu bezvadu ieguldījums ir augstākais pāris mV amplitūda ir 1 GHz.

Ko tu domā tas būs oscilēt? Protams tas ir uz viena čipa ..
nedomāju, ka termiņa vajadzības papildu skaidrojums. Jūs varat aprēķināt, ka ar 70 dB iegūt dažas pH strīda induktivitāte in-un rezultāti būs pietiekams, lai izpildītu svārstību stāvoklī. Visi ieguldītāji līdz šim pieņemt, ka 70 db/1Ghz nav iespējams, uz vienas mikroshēmas. Bet jums ir caurlūkoja jaunākā literatūrā. Kāds ir maksimālais pieaugums vērtību, jūs varētu atrast? PS: Availailable produktu, šķiet, lai sasniegtu 30 līdz apmēram 40 db pieaugums.

Patiesībā tas bija 20 dB, ja izmanto aktīvās induktori, nevis on-chip spoles. Bet kā man vajadzēja saprast manu saņemtais signāls, ja to amplitūda ir daži simti mikro volti tikai ar LNA 20 db iegūt?

Bet kā man vajadzēja saprast manu saņemtais signāls, ja to amplitūda ir daži simti mikro volti tikai ar LNA 20 db iegūt?
Es saprotu, ka jums ir jautā, kā sasniegt nepieciešamo kopējo peļņu par jutīgu uztvērēju? Problēma pastāv tikai GHz nesošas frekvences. Jutīgs uztvērējs būs sajauc signālu nosaka saprātīgu IF biežumu pēc ieziešanas ar nelielu pieaugumu.

100 ir UV ir ļoti spēcīgs saņemt signālu! 200uV varētu pārspēt lielākā daļa FM IF detektors mikroshēmas ... teikt MC3361. Tas būtu novājināts pirms došanās uz mikroshēmu. ballpark skaitlis (bez atjaunojāt atmiņas no datu lapas) būtu ~ 50uV vairums pienācīgas uztvērēji būs jutību līdz 0,5 - 0.2uV @ 12dB SINAD, ko visi iepriekš cenšas pateikt jums, ka tas WIL būt praktiski neiespējami sasniegt 70dB guvumu uz Singel mikroshēma bez tā kļuvusi ļoti nestabila un ieiet svārstības. (Izmantot veco frāze ... tas būtu jutīgāki nekā zobu sāpes;)) Parasti hi peļņa ir sadalīta vairākos posmos katrs posms ar max var ~ 20dB. cheers Dave

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post bija 12:49 --- -------</span></span>
Kaut arī ir viens vai divi ļoti jauni 1GHz op-ampēri, kas pastāv, piemēram ADA4817-1 tie darbojas ļoti zemas pieaugums, no vienotības ~ G = 5 Dave

Ak, es tagad saprotu, FMV! Tātad par to pašu Gain joslas platumu produkts amp, augstākās iegūt ir ahcieved brīdī, kad pārvadātājs ir nolaists pārveidots pirms iegūt posmā, saku 100 MHz. Tādā veidā pieaugums ir palielinājusies 10 reizes par to pašu amp dizains (Teorētiski). Plz labot mani, ja es esmu nepareizi. Davenn, slieksnis THR digitālo ķēdes ir ap 0,7 voltiem. Un kam 20 dB iegūt tikai 0.2uV pārvadātājs nav pietiekami, lai darbotos digitālo ķēdes. Vai varat paskaidrot, kā process notiek?

Es tikai gribu, lai komentēt frekvence; Vai tas ir par wifi vai video? Es varu pateikt jums tiesības tagad, ka 1,4-2,7 Ghz (šobrīd es neesmu pārliecināts par precīzu frekvenci) signālu no mājas drošības kamera ir pietiekami, lai ievārījums savu klēpjdatoru wifi, vai vairāki īpašie signālu no jūsu maršrutētāju. Tātad jūsu dizains pārliecinieties, lai pārbaudītu to apkārt ne tikai ķēdes, kuru vēlaties izmantot, bet citām shēmām jums ir atrodas ap.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back