7 segmentu displeju palīdzēt! (Atrisināts)

D

Deepak350

Guest
Sveiki visiem, I'v sāka vienkāršs projekts, lai parādītu burtciparu rakstzīmes 7 segmentu LED displejs, savienojot to ar MCU. Problēma es esmu saskaras, ir varoņi ir ļoti blāvi. Numurs 1 "ir spilgts, bet skaits 8" ir ļoti blāvi. Es, izmantojot divus displejus, lai parādītu 0-99. Paldies jau iepriekš.

Jums jābūt izmantojot rezistoru kā strāvas ierobežotāju. Kas jums nepieciešams, ir pastāvīga strāvas avotu vadīt segmentiem.

Patiesībā, es domāju, ka problēma ir tā, ka visi segmenti ir powered caur to pašu pašreizējo ierobežojot rezistors. Tā kā vairāki segmenti ir ieslēgti, vairāk pašreizējā plūsmu caur rezistors, un tāpēc ir lielāka sprieguma kritums visā rezistors. Tāpēc, kad tiek parādīts 8, spilgtums ir ļoti zema. Lai atrisinātu šo problēmu, vieta rezistoru nevis uz kopējo līniju, bet par katru no 7 rindas (8 ja Jūsu displejs arī ir "." Raksturs) braukšanas katru segmentu. Labāku veidu, 7 segmentu displeju, manuprāt vismaz ir tipa ar kopējo zemes savienojumu. Attiecībā uz šiem jūs varat viegli izmantot tranzistoru (normāls NPN tipa), lai pārslēgtos uz katru segmentu. Tas nodrošina, ka mikrokontrolleru nav pārāk daudz, slodzes, un visu savu segmentu ir jauki un spilgti - vienmēr.

mēģiniet izmantot pastiprinātāja IC, piemēram, ULN2003 paplašināt pašreizējo un apgalvot, ka pašreizējās, kad visi LED ir ieslēdziet

Sveiki visiem un, pateicoties daudz par atbildēm un sirsnīgu atvainošanos par novēlotu atbildi. Nu mana problēma ir atrisināta.
man bija tikai, ka (atsevišķas rezistorus, nevis viena kopīga) un problēma ir atrisināta.. Atkal thanks a lot visiem par atbildēm. Regards, Deepak350

Čau, Tas ir iecirkņa diagramma līdzīgas manai kuģa.

Tas ir idealy nepareizi. Emisiju avots ir PNP transistor ir jābūt savienotai ar + ve piegādi un kolektoru vajadzētu doties uz kopējo 7-segment CA displejs

Diagrammā izmanto tranzistors PNP, mūsu tranzistors ir NPN. Atvainojiet par kļūdu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back