7 seg. parādīt FPGA kuģa

K

keremcant

Guest
hi, es esmu mēģina izmantot 7 segmentu displeju uz Digilent Basys FPGA kuģa. tas ir četras 7 segmentu displeju kopā kopā. katru displejs ir dažādas anodu pin vērtības, bet visas parāda, ir tādas pašas katoda pin vērtības. Kā es varu izvēlēties displeja es vēlos izmantot? Kas UCF failu vai Verilog kodu?

Parasti kontrolēt vairāku displeju ir, mainot kurām atsevišķas displejs ir "aktīvs". Tātad, ja jūs meklējat, lai parādītu 1234 uz četrām displejiem, jūs: Ieslēgt pirmās demonstrēšanas Set rezultātus, kas atbilst numuru 1 7 seg kodu Izslēgt pirmās demonstrēšanas Set rezultātus, kas atbilst 7-seg koda Turn 2 numuru par otro displeju un tā tālāk. Ja jūs to izdarītu pietiekami strauja, šķiet, it kā visiem četriem ir ieslēgti vienlaicīgi .. Uzskatīja, ka šis awesome animācijas (pieklājīgi no Seiichi Inoue) paskaidrojot, kā tieši tas ir domāt, lai darbu:
pic6_732.gif

labi, bet mans jautājums ir faktiski, kā ieslēgt un izslēgt displeju. Es domāju man piešķirt 0, anoda un 1 par katoda tapas? ? Vai otrādi

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 20:38 ---------- Previous post bija 20:34 - ---------</span></span>
, piemēram, animācijas šķiet, piemēram, gan anodu un katodu tapas tiek piešķirti 1, bet tie ir atšķirīgi polarizēta?

Sarkanvīniem ir tie, kas ir pašreizējā plūst caur tiem, tā nav preču zīme, kas tapas gada 1 loģiku.

lai jūs varētu sniegt man nelielu piemēru tam, kā to izdarīt? teikt, man ir divi anodi: an1: P32, an0: P33 un katodi ir P25, P16, P23, P21, P20, P17, P83 kā ABCDEFG. kā es varu izrādīt, displejā, 12 piemēram? Es domāju, kā es varu parādīt 1 par pirmo un 2 otrā? piemēram, ja es gribu, lai parādītu tikai 1 par pirmo displeju, tas ir kaut kas līdzīgs, ka:
Code:
 reg [06:00] seven_seg_pins; raj [01:00] anodi, vienmēr @ (posedge pulkstenis) sākas anodiem

Hi. Man Basys2 attīstības padome no Digilent un sāka programmēšana VHDL aptuveni 2 nedēļas atpakaļ. Es pāris projektus, kas, izmantojot septiņas segmentā. Jūs varat lasīt par tiem, skatiet video un lejupielādēt kods manā blogā: [url = http://elec.tkjweb.dk/blog/2010/09/first-project-with-fpgas-seven-segment-display/ ] TKJ Elektronika »Pirmā projektus ar FPGA [/url] Ar cieņu Thomas Jespersen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back