7 seg displejs multipleksēšanu biežums

• Thread starter Domkrats / / ani
  • Start date
D

Domkrats / / ani

Guest
Hi all,

Kaut arī man nav mēģinājis vēl .... man daudzzāļu divi 7 seg izstādīšanu 32mSec?

Pateicība

Čau!

Tas ir pārāk zems, iespējams, tās mirgo.Es mēdzu multiplekss LED Display ar 40Hz vai augstāka frekvence.Attiecībā uz diviem displejiem, kaut kas ap 10ms pret un 10 ms off (50Hz) strādās.

Es ieteiktu Jums izmantot 100Hz (daudzi monitori mūsdienās izmanto 85Hz vai augstāk), šobrīd bieži Jums nav flickers.

Es parasti scan LED displeji ir vairāki simti Hz.Es uzskatu, 100 Hz novērš uzmanību, jo es redzu mirgot, kad es nedaudz pārvietot LED vai manas acis, jo īpaši, ja LED atrodas manā acu perifērajai jomā.

Paldies visiem .... kas bija tas, ko es aizdomas!Patiesībā es esmu, izmantojot timer0 pārpilnība pārtraukt pie 32mSec par multipleksēšanu un citiem mērķiem, kā arī!Ja es mazāka, savu laiku citu .... laika faktors saņems traucētas, tad kā tikt galā pat ar šo problēmu.BTW, es esmu, izmantojot 90S2313.

Čau

Lai gan es nezinu daudz par Atmel, bet jūs varat aptauju taimeri, nevis izmantot tās pārtrauc, varat pārbaudīt vlaue un taimeri, lai redzētu, vai tas ir pieņemts iepriekš numuru, ja tā, tad ejiet uz displeja rutīnas.

hai

mazāk nekā 10ms ir jauki
citādi tā mirgo
samazinās laiks, kad skaita displeju
būs vairāk
10ms pietiek 5 displeji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back