5V uz 2.5V uzmavas / galvaniskās izolācijas

F

foges

Guest
Sveiki cilvēki, es esmu projektēšana EKG ķēdes ar digitālo produkciju, vajadzētu būt saliekts līdz FPGA kuģa, bet man ir mazliet problēma. Mana shēma darbojas pie 5V, bet FPGA tikai darbojas 2.5V, un es arī gribu galvaniski izolētu divas. Es sākotnēji domāju, ka es varētu būt iespēja saņemt Optocoupler darīt darbu, bet šķiet, ka nav optoelektronisko, kas darbosies ar piegādi 2.7V mazāks par. Viena iespēja būtu jābūt, lai izmantotu sava veida sprieguma pārveidotājs (iespējams ieslēgt kondensatoru) no 2.5V līdz 2.7V, bet tas tikai šķiet awfully sarežģīta. Kāds ir labāka padomus par citiem komponentiem, kas varētu darīt to darbu? Ak, jā es esmu, izmantojot SPI interfeisu, tāpēc es esmu dodas uz nepieciešamību kaut ko, kas bi-directional, un ir trīs kanāli ..

Hi, var izmantot optoelektronisko pie 5V vai 3.3V un 5 v tolerantas buferi kā 74lcx245 kā pirmā līmeņa pārslēgs uz 2.5V. Ja jūs varat izmantot 5v barošanas avotu no FPGA puses tas ir vienkāršs, ja nav, tad izmanto izolētas 5v lai 5v pārveidotāju kā AM1/4L-0505S-NZ no AIMTECH vai tamlīdzīgi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back