5V, lai +-12V @ 30mA no DC / DC pārveidotājs

F

fjpompeo

Guest
Man vajag izolēts DC / DC pārveidotāju, kas ar 5V jo man 12 V un-12V (nevajag precīzi simetrical) ar 30mA strāvas padevi. Tas tiks izmantots RS232C uz RS422 pārveidotāju, ja iespējams, ar LM555 vai ua494 vai LM3524 vai jebkuru citu ļoti populārs IC. Sveicieni, Fernando

Pārbaudiet MAX253. Tad jums nav jāraizējas ... Ja jūs vēlaties veidot savu Flyback pārveidotājs ar oscilators, kas ir vai nu brīvgaitas, vai on / off kontrolēts, PowerIntegrations ir ieguvuši daudz labu pieteikuma piezīmes par transformators dizains un teorētiskas diskusijas. Bet es gribētu iet MAX253 vai līdzīgu ... / Janne

Fernando, Pārbaudiet LM2585) http://www.national.com/ds/LM/LM2585.pdf ) no valsts. Viņi ir app piezīme, lai parādītu jums, kā veidot tieši to, kas jums nepieciešams (5 V, + /-12V out), par ļoti zemu daļu skaits. Cietā daļa, projektēšana izolācijas DC-DC pārveidotāju, vismaz bez motora personai, projektēšana izolācijas transformatora. Valsts ir noorganizējis ar Coilcraft sniegt izolācijas transformators aprakstīts app piezīmi, padarot to diezgan turn-key risinājumu.

Vai MC34063 DC / DC pārveidotāju izolēti? Kur var dabūt piemēri? Sveicieni, Fernando.

hi, ja jums nav jāizmanto lētākie izvēli, tad jūs varat izmantot gatavu DCDC piemēram TMA 0512D no Traco Power vai arī tā Shorty

[Quote = fjpompeo] Vai MC34063 DC / DC pārveidotāju izolēti? Kur var dabūt piemēri? Sveicieni, Fernando. [/Quote] Nē an920@onsemi.com

Sveiki TI nodrošina plug-in barošanas moduļi, tāpēc nav nepieciešams, lai izveidotu jebkuru lietu. Regards

Hi everybody! Es esmu tādā pašā situācijā Fernando. Es meklēju kaut DC DC pārveidotājs izolēti vismaz no 4kVrms. I'v atrast šo vienu VHS2-S5-S12-SIP, bet es baidos, ka es nevaru saņemt dažus paraugus vai iegādāties kādu ierīci, lai mēģinātu. Vai jums ir atradis kaut ko līdzīgu nopirkt? ah, tas arī ir maz (10-20mm - mazāks par 1 collu) paldies. ps. i izmantoja max253, un tas ir ļoti labi!

Vēl nav. Es cenšos izmantot ANALOG DIGITAL pārveidotājs, bet tas ir vērtēšanas stadijā. 73, Fernando

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back