555 timer viltus izraisot ..?

D

david90

Guest
Ieskatieties šajā circuit
http://www.uoguelph.ca/ ~ Antoon / Circ / monovib.htm

kad starp 2 PIN un īslaicīga slēdzis vads ir garš, kratot shēmas plati sprūda taimeri.Kā es varu novērst šo?Ja nav vadu no 2 tapas un slēdzis, nepatiesas ziņas izraisot notiek.Arī nav viltus iedarbināšanu, ja es varu pieslēgt pin 2 v, bet es drīzāk nav paredzēta.

Pls ref IT:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

"izmantošana debouncer un zems passfilter"

pin 2 nesaskaroties visu, izņemot groud, kad poga ir presē.Viltus izraisot notiek, kad tapa 2 nav savienots ar zemi.

Kas ir zemas caurlaides filtru?

kļūst troksnis, kad jūs pārvietojat vadu var triboelectric sekām (izolatora kļūst kondensators, kad tā zaudē kontaktu ar stiepli, kas off maksa, kas pēc tam izraisa troksnis, jo tas nears vai pieskaras izolators atkal, piemēram), kas var diagnosticēt ar mainīt vadu kvalitāti.

visdrīzāk tomēr ir elektromagnētiskie izcelsmes, vītā pāra palaist, lai pārslēgtos un pamatota uz 555 samazina tā, tomēr kondensatora no 2 pin uz zemes, ir labākā vieta, kur sākt, un, iespējams, jūsu noteikt

čau

Šeit nav pareizu risinājumu Jūsu problēmai tas ir darbs fine for you

see attachment

Es arī saskaras šo problēmu kādu laiku pirms tam.
Es ka pin 2 shloud nevar atvērt (peldēt).
Jums ir pull it up, savienojot ar 10k rezistoru starp 2 tapas un V.
ja attālums ir lielāks nekā 1 kājām.tad jums ir jāizmanto relay.savienojumu kom.termināla releju, kas tapa 2 un NO termināla uz GND.(Bet joprojām izmanto pullup rezistors).
Tagad, ja jūs piešķirat piegāde relay's coil, tas būs barošanās un izveidojiet savienojumu pin 2 GND.
Tagad jūs varat izmantot garš vads apgādei relay vairāk 1 pēda (tas varētu būt 100feet).

tas ko es darīju un šķiet strādāt.Es tikai pieslēgt rezistoru starp 5V un pin 2 pēc tam pārslēgties starp 2 pin un zemi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back