50 Ohm avots vadītāja Augsta pretestība slodzes

• Thread starter shaileshmore007
  • Start date
S

shaileshmore007

Guest
Cienījamie eksperti, man ir viena 10MHz impulsu ģenerators ar 50 omu avota pretestība. Man vajag vadīt MOS ķēdes ar šo impulsu ģeneratoru. Lietotāja rokasgrāmatu impulsu ģenerators saka specifikāciju spēkā tikai 50 omi slodzi. Mans pieteikums ir vajadzīga precīza sprieguma vērtībām ievadi. Ko man darīt? Pašlaik instrumentam Es esmu tikai Iestatījums 1 / 2 * faktiskā sprieguma vajadzīga pie mana IC ievadi. Bet donno ja precizitāte kļūst ietekmēta. Kādi ieteikumi, lūdzu?

Ja jūs izmantojat 50 omi pierunāt, lai savienotu impulsu ģeneratoru ievadi savu shēmu (augsta pretestība), Jūs varat iegūt Double paņem izejas impulsu ģenerators, bet ievadi savu ķēdes jūs vienkārši iegūt divkāršu amplitūdu impulsu ģeneratoru. Tāpēc jums ir jābūt uzmanīgiem ne sadedzināt savu MOS tranzistors. (Es domāju, ja jūsu circuit pacieš līdz 5 volti, kas max spriegums impulsu ģenerators 5 / 2 = 2,5) [url = http://ocw.mit.edu/courses/electrical-engineering-and-computer-science / 6-002-circuits-and-electronics-spring-2007/video-lectures/lecture-25 /] MIT OpenCourseWare | Elektrotehnika un datorzinātņu | 6,002 shēmām un elektronikas, Pavasaris 2007 | Video lekcijas | Lekcija 25: Pārkāpjot Abstrakcija barjera [/url]

Lielākā daļa ģeneratoros, kas paredzēti 50 omi slodzei var strādāt bez slodzes, kā arī. Ja avota pretestība ir noteikta ar 50 omu, expectable uzvedību ir acīmredzama. Bet jūs varat pārbaudīt faktisko izejas spriegumu ar osciloscope, ja jūs neesat pārliecināts par.

Paldies par atbildēm. Osciloskopa rāda ap 2x vērtība (kas nav precīzi) Es noteikti par impulsu ģenerators, kas norādīts iepriekš, ko Milad-D. Mana šaubas ir, osciloskopa ieejas pretestība varētu būt atšķirīgs no mana ķēdes ieejas pretestība, tā kā man nodrošina precīzu sprieguma pakāpēm līdz milivoltos?

Ja jums ir darīšana ar digitālo signālu, kāpēc jums ir nepieciešams tik liels precizitāti?

Palaist 50 omu koaksiālo kabeli no signālu ģenerators jūsu digitālo ķēdes. Beigās kabeli, pirms aizšmaukt līdz kravas ķēdes, vieta 50 ohm rezistors no centra kontaktu zemi. Impulsu ģenerators būs laimīgi, spriegumu lasīt priekšējā paneļa ir vienāda ar pāri 50 omi slodzes spriegumu.

@ Biff44: Es mēģinātu šo .. paldies @ Milad-D: Tā, lai paātrinātu ķēdes novecošanas setup, ja acurracy pat milivoltu diapazons ir nepieciešams.

Tā, lai paātrinātu ķēdes novecošanas setup, ja acurracy pat milivoltu diapazons ir nepieciešams.
Ja jūs meklējat kalibrētu precizitāti, jums būs grūti iegūt vai nu ar impulsu ģeneratoru vai osciloskopa mērījumiem. Augstāku precizitāti nekā par procentu apmērā reti, ko ražotāji. Parasti, gan slodzi, sānu izbeigšanu, kā to ierosina biff44 samazinās ietekmi slodzes pretestība uz pulsa lieluma. Jūs arī neminēja iesaistīto impulsu un rada laika diapazonu. Ātrai pākšaugi, kravas izbeigšana būtu vēlams jebkurā gadījumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back