5-3v Regulator dizains

W

w_cycling

Guest
Kas var mani nodrošināt circuit design tulkošanas 5V barošanas spriegums uz 3v
ar zemu jaudas izkliedes?

input voltage: 3-6v
izejas spriegums: 2.7-3.3V
ICC: <20uA

Try this URL:

hxxp: / / para.maxim-ic.com/compare.asp? Fam = LDO & Tree = powersupplies & HP = PowerSupplies.cfm & ln =

Kaut ko līdzīgu M * X1615/1616/1725 droši vien, kas jums nepieciešams.

Sveiki,
Es pieņemts, jūs uzdodat par tranzistoru līmenī dizainu.
Lūdzu, izlasiet vairāk temats nosaukts Bandgap atsauce Izstrādājot šo grāmatu, Desgin of Analog CMOS Integrētās Circits, autors Behzad Razavi.Tā ir laba grāmata.
Parasti man avots sekotājs plus pareizu rezistoru attiecība pēc Bandgap atsaucoties uz iegūt mērķa spriegumu.Lūdzam arī rūpēties par dc iegūt, pakāpeniski rezervi un pēdas

Čau,
LIETOŠANAS LM3940.uzdot tās dat lapā.Vienkāršākais.

BR
MAdhukar

Jā, tāpat kā Raiens teica, I'm doing tranzistora līmeņa dizainu.

izmantot LM317LZ vai Jums ir nepieciešami tikai šie:

1k
3.6V Zener (3,6-0,6 = 3V)
1N4148 (Vf = 0,6)
220UF 100nF keramikas (parallel to output)

Barošanas avota regulators izmantot TC1108 savu zemo piliens regulators 3 vai 3.3v.

Līmeņa translation, daudzos gadījumos darbojas tāpat liekot rezistors kārtas starp abām mikroshēmu ar différents līmeni, ja ne TTL logic.Izraisīt daudzus loģikas ir liela pretestība pie ieejas.Redzēt, kas ir augsta līmeņa, kas nepieciešams jūsu 5v mikroshēma, kas parasti ir 2V, tad redzētu, kas produkcijas augstā līmenī, jūsu 3V chip, parasti 3v mikroshēmas MOS rezultātus, tāpēc līmenis ir 3v.Tādējādi 3v ir lielāks nekā 2v tā darbu.Rezistoru jāpastāv, izraisa clampping diodes parasti ievadīšana 3v mikroshēmas, tas drenāžas daudz esošo, ja jūs savienot tieši, gan žetonu.Current thruout tas rezistors ir (5-3-0.6) / R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back