4x4 tastatūru saskarsme ar 8051

M

mayhem

Guest
sveiki es esmu interfeisa 4x4 tastatūru, lai 8051, un tās darbojas pareizi un norādot rezultāta LCD. Patiesībā mana projekts, lai nosūtītu datus caur ZigBee nodes, kas sērijveidā savienots ar mikro kontrolieri. Tagad es vēlos pieslēgt 4 punkti un būtu tāpat, ja es nospiediet 1 "uz tastatūras ziņojumu jānodod pirmo mezglu saistīti ar uzņēmēju un ja es nospiediet" 2 "ziņu jānodod otrajai mezglu un tā gada. ziņa ir arī iekļauta caur to pašu tastatūru. Man ir vajadzīga palīdzība, pārveidojot c kodu ievadīšanas izvēli un pēc tam ievadot datus, izmantojot tastatūru. Esmu rakstisku kodu viss, es ņemšu veikt atsevišķu funkciju katrai no tām un es vēlos tos izpildīts nospiežot pogu.

Pēc ziņojuma nodošanas, do you mean tiešu pin to pin nodot vai izmantojot kādu sakaru protokolu?

Par katru pogas nospiešana nosūta kādu kodu kopā ar no ZigBee (kontrolieris ZigBee ir sērijas comm) dati. UPN saņem datus reizi mezgls pārbaudīs īpašo raksturu nosūtīta ziņu un apstiprināt ar kodu glabā lietotājs, ja abas rakstzīmju kodus spēles, tad darīt to darbu vai arī iziet no cikla bez darīt kaut ko.

8051 Mikroprocesoru
8051 nav mikro procesoru. Tās arhitektūra, ko izmanto 8 bitu vadības ............ Es jautāju oriģināls plakāts, kas ir 8051, jo kāda iemesla dēļ ...........

Ko jūs saprotat ar 8051 ????????
Es esmu saskarsmi tastatūru un LCD Philips P89LV51RD2 attīstības komplektu. Es, izmantojot zibspuldzi burvju dump programmu par 8051 mikro kontrolieris ..

Ar ziņojumu pārsūtīšanas, do you mean tiešu pin to pin nodot vai izmantot dažas sakaru protokols
yeah .. es esmu, izmantojot ZigBee protokolu ... IEEE 802.15.4?

hi un Salam ikvienam es vēlos zināt (ja kādu vienu varētu man palīdzēt ï būtu ļoti pateicīgs viņam) es lietoju 89c51 (kodam jābūt montāžas valodā), lai saskarnes to ar 8 septiņiem segmentu displeju un es vēlos "ritināšanas" ziņojumu par to "HELLO BIL", bet im nav gettig, kā to izdarīt,,,, PLZ palīdzēt man un rokasgrāmata man par POV (OF VISSION STABILITĀTE), kā mēs varam aprēķināt to 8051 montāžas valodas kodu plz plx plz palīdziet man waitng jūsu nice atbildes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back