>

Z

ZengLei

Guest
Mērīšanas instruments ir 2 parametri:

Precizitāte un precizitāte

kas ir viņu atšķirības?

and "precision" to the ability
of the device to measure
the parameter.

Es neesmu pilnīgi pārliecināts, bet es domāju, "precizitāte" ir vairāk saistīta ar lasīšanu
un "precizitāte" ar spēju ierīces, lai izmērītu
parametru.

http://en.wikipedia.org/wiki/Accuracy

Es domāju, ka šaušana mērķi analoģijas labajā pusē no lapas, ir vienkāršs veids, kā vizualizēt atšķirību.

Ken

ja rezultāts ir precīza, tā ir tuvāka faktisko rezultātu pat tad, ja kļūda iegūt lasījumos.

ja rezultāts ir precīzs, visu nolasījumu jābūt diezgan tuvu viena otrai, ti, nav kļūda, kad kļūst lasījumos.

Sveiki
jo fabrika Precizitāte ilustrē kļūdu pareizību produktu un precizitātes mesuring noteikt lietas ilustrē daudzumu kļūdu izkliedi mesurments vai sampels.
Sveicieni

:- It is the limit of error of an instrument.

Precizitāte:
- Tā ir robeža kļūdu instruments.Tas parasti sniedz skaita sauc precizitātes klases (vai indeksiem), piemēram, 0,05, 0,1, 1,0, 1,5 utt skaitlis ir norādīts uz sejas instrumentu.1,0 instruments ar klases indeksu būs pasākums ar kļūdu 1% par katru dalīšanu skalas.
:- Ability of an instrument to reproduce the same reading when done several times for the same value of measured quantity.

Precizitāte
- spēja instrumenta reproducēt pašu lasījumu, kad izdarīts vairākas reizes par to pašu vērtību izmērītajam daudzumam.Instruments var būt precīzs, bet ne precīzi.[/ B]

ja pasākums mainīgo n reizes un iegūt identiskus rezultātus, ir caleed precizitāte, bet, ja rezultāti ir tādi paši kā patiesībā esat percesion

mdanaie rakstīja:

ja pasākums mainīgo n reizes un iegūt identiskus rezultātus, ir caleed precizitāte, bet, ja rezultāti ir tādi paši kā patiesībā esat percesion

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back