433 MHz Yagi antenu izmanto un tā dizaina

P

pugazhanthi

Guest
i am darot projekta par PHB Yagi antenna.What ir sastāvdaļas, ko izmanto 433 MHz saņemt jebkurš kanāls, TV. un vēl jautājums ir tas, ko kanāls pieejami 433 MHz?

433 MHz frekvenču izmanto UHF tālvadības ierīces, piemēram, tālvadības automašīnu durvju atvēršanas un garāžas durvju atvērēji. Atklāts

Es domāju, ka, maģistra pugazhanthi, jums jāizmanto FCC tabulas TV kanālus un frekvences, un tad sāciet jūs dizains Yagi antenu .. Es nezinu, ja jūs varat izmantot PCB dizains Yagi antena VHF un UHF frekvenču ... varbūt youcan attiecas uz televīzijas kanālu un frekvenču pamācības youre valstī .. ex. aprēķināt vispirms Viļņu no frekvenču jūs gatavojaties dizaina otro, Viļņu / 2 = dipola garums (tas ir sagriezti 2) 3, dipola garums - 45% = režisors garums 4, dipola garums + 55% = atstarotājs garuma wavelenght/10 ir atstarpes starp elementiem ... labu veiksmi kapteinis ... [Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Yagi-Uda_antenna] Yagi-Uda antena - Vikipēdija, brīvā enciklopēdija [/url] es domāju, ka palīdzēs ... : D: D: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back