42C Resistor ar 9V bateriju

W

whiskeysausage

Guest
Hi guys un gals! Šis jautājums prasa ļoti specifiskas risinājumu, un es esmu visu īkšķiem. Situācija: man ir nepieciešams, lai atrastu cilindrisku rezistors, kas uzkarst un paliek pie 42 C + / - 1 C 15minutes + / - 1 minūte, ko darbina 4 līdz 6 9V baterijas (vadu jebkādā veidā), un ir paredzams / atļauts pilnībā jānolaiž beigām 15minutes. Kāda veida rezistors ļautu šo? Tas ir pat iespējams? Teorētiski vai praktiski? Liels paldies jau iepriekš! Jebkurš atbildes varētu saņemt mani tuvāk risinājumam. Ļoti Attiecīgi Whiskey desa

Ne jausmas. Kas man ir nepieciešams, ko Jūs ieteiktu? Vienkāršība ir galvenais.

Es centos pieminēt, ka apkures rezistors ir vienkāršākais piedalās sava projekta, bet daļa, kas ir saglabāt temperatūru noteiktu vērtību par 42 C patiešām visu projektu.

Labs punkts. Vai jums ir kāda ideja, kāda veida rezistors varētu saņemt mani tuvākie un ātrākais uz vēlamo temp? Un kā man būtu vislabāk kontrolēt temp?

Ja rezistors lielums nav svarīgs, 400mW vai 500mW veids varētu būt praktiska izvēle, tas nav nepieciešams daudz enerģijas tādēļ enerģijas pēdējās 15 minūtes (es domāju, ka SMD rezistori ir pārāk mazs, lai to uzskata par šeit) . Pievienots: Žēl, es nevarēju iegūt, kas baterijas vēlaties izmantot. Vai tas akumulators var izmantot attiecībā uz visu ķēdes vai vienkārši siltuma pretestība?

Tikai 400/500mw rezistori atradu bija niecīga. Es esmu, kas meklē kaut ko, 5-6inches garš ar 3 / 4 collas diametrā. Vai sildīšanas spole darba vietā?

Es redzu, tas būs sava veida regulētā mini sildītāju. Es domāju, ka apkures spoli (izmantojot vadu, kas ir salīdzinoši augstā pretestībā collā) vajadzētu strādāt. Tā kā spirāle būs noteikta pretestība, par to spriegumu jābūt dažāda, parasti ar PWM (impulsa modulācija).

Tāpēc es būtu savienot 6 9V's apkures spole, un iemest regulators vidū, lai saglabātu to pie 42C + / - 1C. Vai ir kaut kur es varētu saņemt pie plaukta apkures spoli / regulators?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back