40A nemainīgu pašreizējo avots palīdzība nepieciešama

S

shouvikroy

Guest
Hei man ir nepieciešams izstrādāt 40A nemainīgu pašreizējo avots ar spriegumu ap 3V.I dont zināt, ja es būtu jāattiecas Power elektronikas vai analogo elektroniku.Būtu gandarīts daudz, ja kāds atgādina man kādu literatūru .. Paldies

Ir dažas idejas šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Current_source

Ja nav piemērota es centīšos izdarīt kaut ko jums.Vai jums ir nepieciešams, lai izlietne un avotu pašreizējo?

Keith.

Man vajag uz avotu pašreizējo .. problēma ir summa pašreizējās, ir ļoti augsts .. 40A ... varbūt u var ieteikt kādu grāmatu vai tēmas, lai atsauktos ..

Iecirkņa koncepcijas pamatā ir vienādi 1.A vai 40A strāvas avotu, iespējams paralēli ķēdes vairāku izejas tranzistoru var palīdzēt tikt galā ar jaudas izkliedes.

Lemt par piemērota shēma, kas paredzēti precizitāti, gan pieprasīto ķēdes ātrums būtu zināms.

google "Bobs zirņu pašreizējo avotiem"Pievienots pēc 6 minūtēm:google "Bobs zirņu pašreizējo avotiem"

video ļoti mācību iesācējiem

Sveiki

Skatīt Application piezīmi-968 no analog ierīces - atradīsiet tur shematisks par strāvas avotu (1A), kuru jums ir nepieciešams pārstrādāt līdz 40A (pievienot vairāk MOSFET un MOSFET vadītāja, zemākas nozīmē vērtību rezistors

Visu labāko

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back