4 loģisks mulsinoši jautājums par mani .. man palīdzēt, ja u var ... plz

A

ap123

Guest
1) Kā induktors Līdzstrāvas releja darbu konstante DC piegādi?

2) kāpēc jaudas zudums augstas barošanas maģistrāle tiek pieņemts kā PL = I ^ 2 * R, nevis kā PL = V ^ 2 / R?

3) kā mēs varam mainīties amplitūdas amliptude stabilizētā ocillation galu galā mums ir jāsaglabā Av * B (beta) = 1 (LOOP GŪTU = 1) ... kā Av atkarīgs no amplitūdas ... kāpēc ne svārstībā hitting barošanas ?

4) tiks IC-741 (opamp) parāda lineāro jāraksturo vai nelineāro jāraksturo?

1) strāvu caur cilpām stiepļu veidus magnētiskā lauka
2) Jums ir nepareizi, tie ir tie paši
3) mainīt spriegumu mainīt ierīcei kompresijas punkts vai pievienot mainīga attenuator PĒC oscilatoru
4) 741, tie vēl šos?Visas planētas ierīces, par šo liecina, nelineārajiem īpašības.

1, ...
2, lielākā daļa jaudas zudumu barošanas maģistrāle tiek pārvērsta siltuma un formulēto Džoula ir tik Q = I ^ 2 * R * t, un P = I ^ 2 * R atspoguļo likmi siltuma izkliedi.Saistībā ar pretestības ķēžu kur Ohm's ir piemērojams, P = I ^ 2 * R = V ^ 2 / R.Vairāk vispārējos gadījumos, P = V * Es vienmēr piemērojams.
3, ...
4, ...

kā nāk jaudas zudumu, kas lieljaudas PL = I ^ 2 * RN PL = V ^ 2 / R ir vienādi?..... Jo skaitliskās vērtības kļūst atšķirīga v = 66000V, kur kā pašreizējais plūstot ir tikai 5?

the supply voltage.

V šajā gadījumā ir sprieguma pāri pretestība, attiecīgi piegādes līnijas sprieguma kritums, nevis
spriegums.

Jūs varat izjautāt faktisko shēmas nevis žonglē ar formulām.

biff44 rakstīja:

1) strāvu caur cilpām stiepļu veidus magnētiskā lauka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back