3x3 tastatūra sasaistei ar MSP430

S

skarthikshines

Guest
hi, i am iesācējs programing. i mēģināja saskarnes tastatūra ar MSP430, un es tomēr veiksmīgi .. i minēti daži, piemēram circuit interfeisu tastatūru. vienā piemēram, tie izmanto pullup rezistoru ar rindu un kolonnu, un otrajā piemērā viņi t izmantot pull up rezistoru un dažās citās piemērā tie savieno kolonnā pa diode un rindu ar pull up rezistoru .. Man vajag zināt, kāda ir starp šo trīs piemēru un kura ķēde starpība būs labāk viens?

Ir vairāki veidi, pieslēgties tastatūru, lai MCU, pat ar vienu vadu interfeisu ir iespējams. Vai jūs post shēmas trīs piemērus? Lai mēs varētu izskatīt to un apspriest savas individuālās plusi un mīnusi. Lielākā daļa tastatūras saskarnes, iedalās divās kategorijās, Polling vai Interrupt apkopta. BigDog

Pirmais [PIEVIENOJIET = CONFIG] 62.056 [/PIEVIENOJIET] otrais [PIEVIENOJIET = CONFIG] 62.057 [/PIEVIENOJIET] Trešā [PIEVIENOJIET = CONFIG] 62.058 [/PIEVIENOJIET] un i did kodēšanas pirmā metode, un tā strādā perfekti .. ieteikt man kuriem viens ir labs ..

Tās visas ir pašu metodi - izlaides viens bits laikā un lasīt atpakaļ, lai redzētu, kādu informāciju redz bit. Ir vēl viens pavisam cita metode, ko lielākā daļa cilvēku aizmirst: 1. Drive visu produkciju augstu vienlaicīgi, 2. Lasīt atpakaļ ieejas. Zero = nav taustiņš netiek nospiests, citādi ... 3. Swap ieejas un izejas, vairāk un vadīt jauno produkciju augstu vienlaicīgi. 4. Lasīt atpakaļ ieejas. Jums tagad ir rindu un kolonnu koordinātes nospiestu taustiņu. PIC valodu var kodē ļoti maz norādījumiem. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back